Konu: 31.02.2022 Ryder Osborne Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 110 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.08.2022 13:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryder Osborne   @MetinE

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.08.2022  - 13:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket
Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs OOC kanal üzerinden bana küfretti ortak nezaket kapsamında ceza almasını taleb ediyorum, oyundan çıktı yaralı konumda bunun kanıdını alamadım girdikten sonra ise OOC kanal üzerinden hatasını belirtmek istedim numarasını verdi ve Metagaming ihlalini gerçekleştirdi şahıs ıc olayı ooc yansıttı ekstra ıc bilgiyi ooc olarak bana sunup aramamı yanıma gelmesi için konum yollamamı istedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ailevi değerlerin basite alınıp bu kadar kolay bir şekilde ooc kanal üzerinden küfretmesini kınıyorum yanı sıra gerekli cezayı almasını taleb ediyorum kimsenin ailevi değerlerine küfredemez son olarak yaptığı MetaGaming'den de ceza almasını taleb ediyorum IC'de ki numarasını veriyor konum at bilmem ne, gerekli işlem yapılsın.

#1 - 31.08.2022 20:52
Merhabalar, şikayet incelendi. Bu tür ortak nezaket kurallarına aykırı konular için savunmalar direkt olarak geçersizdir.
Bu nedenle netice olarak, Ryder Osborne karakterinin sahibi olan arkadaş OOC Küfür ve PM üzerinden Metagaming'e başvurması sebebiyle ceza alacaktır.
MetinE forum sahibinin şikayeti oluşturan oyuncu için ayrıca eklemesi gereken şikayet varsa,  şikayetini oluşturabilir.

Şikayet kapatılıyor, iyi forumlar & keyifli roller.