Merhabalar kişinin forum üzerinden susturması olduğu için ben kişinin iletisini iletiyorum
Merhaba, dm den açtınız, spawn kill açtınız sıra hileye geldi sanırım. Dün sunucuda lag sorunları yaşanıyordu aynı tarihlerde yaşanan sorunun bir benzeride bulunmakta alt kısımda belirteceğim.
ss:

Oyunumda sorun olduğu zaten chat'ın baş üstünde veren hataları görebilirsiniz, bunu her zaman yapıyor. Bende bazen arabalar gidebiliyor, oyuncu orada ancak benim oyunumda orada olmaya biliyor kasıtlı yaptığım bir şey değil ne lehime nede alehime bir durum. Örnek verecek olursak dün yaşanan rolde peşimde polis arabası olmadığını sanıyorum durup kenara çekiyorum, yanımdaki kişi /s Kaçsana diye bağırmasa ben orada duracaktım. Bu yüzdende /telefon yazmıştım.
Burada telefonumu kapatmak için /telefon komutu kullandım ancak hem telefon kapanmadı hemde arayüz'ü kapanmadı burada polisten kaçıyordum, tekrardan PD rolü gerçekleştiren arkadaşlardan anlayış için teşekkürler. Relog atmama izin verdiler.
Heavenly'nin dün attığı bir duyuruda bahsedilen problemlerin yönetimin zaten haberdar olduğu mesaj:
https://discord.com/channels/471077802335272980/836171893799124992/1018611053116018881Ekstra olarak savunmam: benim oyunumda karşıdan bir araba gelmiyordu yukarıda bahsettiğim olay olmuş olabilir "araçların gözükmeme sorunu" , karşımdan geliyorsunuz ve önüme kırıyorsunuz dümdüz gidermiydim sizce?
Hileden bahsettiğinizde savunma amaçlıda ss alıyorum:

Hatta bir arkadaşımız IC/OOC düşmanlığı karıştırıp geliyor sanırım ismimi soy ismimi yazıyor Rol chat'ından : )
Oyunumda bulunan hatalardan veya sanırım sunucuda bulunan hatalardan dolayı hafta boyu crashfix/offkurtar attıyıryorum ticket loglarına bakılabilir son 1 hafta boyunca bu tarz sorunlar yaşıyorum.
Ek olarak karar verecek yetkilinin şu link'deki "
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136704.0 " şikayeti göz önünde bulundurursa sevinirim, bizde bir kişiyi aynı sorundan ötürü hile sanıp şikayet ediyoruz, hileye göz yummamak adına.
iyi oyunlar, savunmam bu kadar.