Selamlar öncelikle,
Olayı sizlere anlatmak isterim kişi olayı yanlış anlatmaktadır. Verdant Bluffs'dan geçerken arkadaşın aracını solluyoruz, ve arkadaş kinlendiği için bizi takip ediyor. Soruyoruz noldu? Diye fakat arkadaşın amacı aracımızı bozmak herhalde, önümüze kırıp değişik hareketler yapsada bu zamana kadar herhangi bir şey yapmıyoruz. İki kişi olmamıza rağmen arkadaş nasıl yapıyor bilmiyorum, ilahi güçlere mi güvenerek böyle hareketlerde bulunuyor fakat 2 kişinin arasında aracın kapsını açarak sürücüyü aracından indirip dövmeye başlıyor. Zaten role hatalı olarak kendisi giriyor ve hatalı bir rol yapmaya başlıyor (Ve arkadaşın leveli 45 olmasına rağmen böyle roller yapmasını saçma buluyorum.) Sonrasında Verdant Bluffs'dan ilerliyoruz Havaalanı'nın aşşağısındaki üstü kapalı yolların altına giriyoruz kendimizi kaybettirmek için bırakmıyor peşimizi, arkadaş hala bizi takip ediyor. Ardından mulholland kavşağından gidiyoruz arkadaş esc bug'u veyahut arkadaşın lagı var suçlamak gibi olmasın pek emin değilim. Herhangi bir bug veya lag sonrasında aracımızı otoban'dan aşşağıya atmaya çalışıyor, her neyse buradan devam ediyoruz Market caddesine doğru gidiyoruz arkadaşı uyarıyorum, bizi takip etmemesi halinde uyarıya uymamasına rağmen bir uyarı amaclı silahıma el koyuyorum. (Silah ile arac'tan iniş yapıyorum, arkadaşa hiç bir türlü sıkmıyorum.) Korkması amacıyla silahla iniyorum ardından araca ateş ediyorum bir el (Pompalı silahı saçmalı bir silah olduğundan dolayı, saçabilme özelliğine sahiptir) Araca sıksam da arkadaş sürücü koltuğuna geçiyor ona da mermi gelmesi muhtemel. Ardından araca biniyorum, aracımı tamir ettirmeye gidiyoruz. Olay yerine market caddesine senin yanına geldiğimiz vakit senin polise ihbar verdiğini görüyorum. Ve sana sıkıyorum, sana sıkmamın da nedeni bu.
Olay bu kadar, chatlog'lara bakılabilir. Vice ile kalın

Burada ilerliyoruz aracın önüne kırmaya çalışıyorsun, aracın arkasındaki ışığa da bakılabilir.
Burada havaalanı'nın aşşağısı kapalı bir tünel gibi dediğim yere geliyoruz izimizi kaybettirmek amacıyla, hala arkadaş peşimizi bırakmıyor. Önümüze kırmaya çalışıyor.
Burada dönmeye çalışıyorum, duman da geliyor zaten. Aracıma çarpmış olayın içerisinden uzaklaşmaya çalışıyoruz fakat arkadaş hala peşimizi bırakmıyor.
Burada döndüğümüzü görüyorsunuz, arkadaş hala arkamızdan geliyor. Takip ediyor olayı daha daha büyütmeye çalışıyor.
Burada da çıkıyoruz, gidiyoruz kaçmaya çalışıyoruz fakat hala peşimizi bırakmıyor. Ve olayı yanlış anlatıp haklı görünmeye çalışıyor.
Bu da market caddesinde arkadaşı uyarıyorum, devam etmemesini peşimizi bırakması gerektiğini söylüyorum. Fakat hala sonuç ortada. (Chatlogu loglar'dan değiştirmedim, o saatin dakikası saniyesine bakarak loglara daha detaylı bir şekilde bakabilirsiniz. Logları değiştirerek haklı olmaya çalışmam çalışmıyorum da.)
Ek olarak; Arkadaş ihbar verdikten sonra (ihbar verdiği yer rolün sonu benim de vurduğum.) Yanımdaki arkadaş vurulan kişi için yardım istiyor, yoldaki insanlardan. Onu hastaneye götürmeleri için. Amacımız DM olsa Nikul karakteri gelip yardım etmezdi. Detaylı bakılmasını istiyorum. Bizi takip ettin uyardık üslubun düzgün değildi savunmam bu kadar, yanıt harici herhangi bir savunma gelmeyecektir. Teşekkür ederim iyi forumlar.
Vice ile kalın