Konu: Towfiq Benson aktif rolde b bölmek  (Okunma sayısı 181 defa)

#0 - 25.08.2022 16:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Towfiq Benson @NapoXL

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.08.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rol ortamında ooc chatten yazı yazıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): yok

#1 - 25.08.2022 17:32
kapı kilitliydi, evin sahibine PM atmak istedim pm kapalıydı, b üzerinden yazmak zorunda kalmıştım. Rolde kilitli kilitli diyordum ama duymuyordu sanırım, /b her yerden duyuruyor. Kusuruma bakmayın(adminler için söylüyorum, kişi üzerine alınmasın). + olarak arkadaş bunca üzerinden zaman geçmiş olmasına rağmen art arda şikayetler oluşturması şaşırtıcı, enteresan. iyi forumlar  :manifdog 
« Son Düzenleme: 25.08.2022 18:14 NapoXL »

#2 - 25.08.2022 18:13
bu arada şikayetin ardından hesabını inceledim, roldeki karakterlerden hiçbiri sana ait değil, rol ile bir bağın bile yok. aradan kaç gün geçip bir ss bulmuşsun, şikayet oluşturmaya kalkmışsın. ssin sahibi oluşturmak istiyorsa oluşturur zaten. şikayet sonuçlansın lütfen. 

#3 - 26.08.2022 03:15
bu arada şikayetin ardından hesabını inceledim, roldeki karakterlerden hiçbiri sana ait değil, rol ile bir bağın bile yok. aradan kaç gün geçip bir ss bulmuşsun, şikayet oluşturmaya kalkmışsın. ssin sahibi oluşturmak istiyorsa oluşturur zaten. şikayet sonuçlansın lütfen.

bana atti bende olusturdum burasi seni ilgilendirmez ayni birligin uyesiyiz rica etti benden, savunman bu kadarsa yetkili karari

#4 - 26.08.2022 08:53
şikayeti kendisi oluştursun o halde. sanırım böyle birşey yasak. ayrıca /b üzerinden yazma sebebimi belirttim, sonuçlanabilir.

#5 - 26.08.2022 12:19
şikayeti kendisi oluştursun o halde. sanırım böyle birşey yasak. ayrıca /b üzerinden yazma sebebimi belirttim, sonuçlanabilir.

yasak falan değil, sonuçlanabilir

#6 - 27.08.2022 00:55
Sistemsel olarak evin kapısının kilidi açılmış, sizde b kanalı üzerinden kapıyı kilitle diye yazmışsınız. Böyle bir rolde oyun dışı konuşmanız yasak, aktif rol ortamında b bölemezsiniz ve pm'den böyle birşey yazamazsınız, karakter Mixing üzerinden cezalandırılacak.

#7 - 27.08.2022 11:52
Şikayet yeniden incelendi, Mixing durumu yok fakat karakter aktif rolde /b'den cezalandırılacak, diğer sicili silinecek.