Konu: [25.08.2022 Maida_Leonidovna] Art Niyetli , Ceza Aldırmaya Yönelik Şikayet Açmak  (Okunma sayısı 314 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.08.2022 22:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maida_Leonidovna @Candravero

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.08.2022 21:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Oyuncu Şikayeti
Vice Platformu kuralları gereğince ortak nezakete uygun bir üslup ile kural ihlaline mağdur kaldığınız noktalarda kural ihlalini yapan oyuncu ya da oyunculara şikayet açabilirsiniz. Gereksiz ve kine dayalı şikayet şablonları incelenmeyecektir.

OYUNCU ŞİKAYETİ GEREKSİNİMLERİ

> Şablona göre açılmayan şikayetler değerlendirilmeden reddedilir. Konu başlıkları şikayette bulunduğunuz karakter Ad Soyad şeklinde olmalıdır.
> Kural ihlalinin yaşandığı günden bir hafta sonrasına kadar zaman aşımı süresi vardır. Bu bir haftalık sürecin dışarısına çıkıldığı durumlarda zaman aşımı sebebiyle şikayet değerlendirilmez.
> Oluşturduğunuz şikayeti geri çekebilirsiniz ancak geri çektiğiniz şikayeti tekrar oluşturamazsınız.
> Şikayet açtığınız kişi ya da kişilerden hiç bir şekilde talepte bulunamazsınız. (Bakiye, malvarlık vs)

OYUNCU ŞİKAYETİ EK KURALLARI

> Oyuncu şikayetleri yetkili kadrosunun yanısıra pek çok oyuncunun takipte olduğu bir alandır, bu alandaki konuşma üslubunza ekstra olarak dikkat etmeli, hiç bir zaman Vice Roleplay yetkili kadrosuna hitap ettiğinizi unutmamalısınız.
> Şikayet konusu altından karışılıklı tartışmalar yaşandığı takdirde iki tarafa da forum üzerinden 1 gün susturulma cezası verilecektir.
> Şikayette adı geçmeyen hiç bir kullanıcı şikayetlere  yorumda bulunamaz, aksi takdirde forum üzerinden ceza uygulanır.
> Yöneticiler tarafından kin&nefret ve sadece ceza aldırmaya yönelik, hoşgörüden uzak olduğu tespit edilen oyuncu şikayetleri geçersiz kılınıp açan kişi incelemeye alınabilir.
> Şikayetiniz incelenmesi adına bölüm moderatörlerine "şikayetime bakar mısın?" tarzında mesajlar göndermeniz şikayetin incelenme sürecini arttıracaktır.
> Tespit edilen ihlallere verilen cezalar yönetim ekibinin gizli tuttuğu haklardan biridir, kural ihlallerine verilen cezaların bir alt ve üst limitleri mevcuttur, her ihlal aynı cezai süreye tabii tutulmaz.
> Bir üst maddeye hitaben, herhangi bir yetkiliye uyguladığı ceza üzerine sorgulama yapılamaz. Cezai işlemler kurallarda da belirtildiği üzere yönetici insiyatifine bağlı olarak 'UYARI' 'KICK' 'HAPİS' 'YASAKLANMA' adı altında dört alandan oluşur.

Bilgilendirme; Yukarıdaki maddeler Vice Roleplay yönetim ekibinin, oyuncularının haklarını korumaya, platformdaki huzur ve barışı sürdürmeye yönelik aldığı kararlardan oluşur. Kurallar genişletilip daraltılabilir ve bu kurallara uymak, kuralları takip etmek oyuncu şikayeti alanını kullanacak olan oyuncuların kişisel sorumluluğu altındadır.

Bu alanı kullanan tüm oyuncularımız ve yetkili ekip mensupları bu kuralları kabul edip onaylamış sayılır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: @Candravero isimli kişi 25.08.2022 21:10 tarihinde oluşturduğu şikayet ne şablona uyuyor, ne de herhangi bir kural ihlali içeriyor. Tahmini olarak 25.08.2022 Tarihli günde kendisi IC olarak hastanemizden sertçe kovulduğu için beni cezalandırmak amaçlı bunu OOC'a dökmek istemiş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

(Şikayetini ilk açtığı şekil)
&ab_channel=Efe%22Legacy%22K.Ki%C5%9Fisel

(Kötü Niyet Ve Ceza Aldırmaya Yönelik Açtırmaya Dair Kanıt)

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin karakterinin "İNCELEME" cezasını almasını talep ediyorum. Aşağıda belirtildiği üzere.

> Yöneticiler tarafından kin&nefret ve sadece ceza aldırmaya yönelik, hoşgörüden uzak olduğu tespit edilen oyuncu şikayetleri geçersiz kılınıp açan kişi incelemeye alınabilir.

Oyuncu Şikayetleri Ek Kuralları: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=100.0

25.08.2022 23:30

Şikayetçi şikayetine ek kanıtlar ekliyor;

Kişiler yeni şikayette "Ortak Nezaket" ve "Güvenli Bölge İhlali" adı altında suçlamalar gerçekleştiriyor fakat bu şikayette yapılan hiç bir suçlamaları işlemedim, ki kendilerinin "CEZA ALDIRMAYA YÖNELİK KÖTÜ NİYETLİ ŞİKAYET AÇMAK"" unsurunu işlediğini artık temiz bir şekilde görebiliyoruz, şikayetçinin talebi sürüyor.

« Son Düzenleme: 25.08.2022 23:35 Legacy55 »

#1 - 25.08.2022 22:32
Burada bir şikayet unsuru görülmüyor, tekil taraftan eğer savunma almak istiyorsan şikayeti detaylı şekilde doldurup sundum. İnceleme gibi durumlar sadece büyük şikayetlerde olur, burada yapabileceğim bir şey yok. Yaptığın hatalardan ve ihlâllerden şikayet açtım diye kendini yükseltmek için ve beni oyun platformunda karalamak için bu şekilde şans seçmişsin. Yönetim karar verir.

Eski şikayet kilitli; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136059.0

Yeni şikayet linki; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=136063.0
« Son Düzenleme: 25.08.2022 23:18 Candravero »

#2 - 25.08.2022 22:37
Olaya dolaylı yoldan dahil olduğum için yazıyorum. Sen o PM'i ilk attığında bile şikayet açmayı düşünüyordu aslında. Ivar'ın sert çıkışının, PM davetinin reddedilmesinden sonra olduğu için ona bağlıyor, bu yüzden de o rolden sonra direkt şikayeti oluşturdu. Sana karşı açılan her şikayetten sonra karşı şikayet açıp video çekmeni hayranlıkla izliyorum. :minigun:
Videoyu şimdi izledim de... Şikayeti okuyan kişi zaten fareyle gösterdiğin şeyleri görebiliyordur herhalde. Arşivde boşa yer kaplayacak bir şikayet olmuş.
« Son Düzenleme: 25.08.2022 22:41 SincUp »

#3 - 25.08.2022 22:40
Olaya dolaylı yoldan dahil olduğum için yazıyorum. Sen o PM'i ilk attığında bile şikayet açmayı düşünüyordu aslında. Karakterinin rolde yaptığı sert çıkışı da PM davetin reddedildiği için yaptığını düşündüğü için o rolden sonra şikayeti açtı direkt. Sana karşı açılan her şikayetten sonra karşı şikayet açıp video çekmeni hayranlıkla izliyorum. :minigun:

Şikayette isminiz geçmemektedir.

> Şikayette adı geçmeyen hiç bir kullanıcı şikayetlere  yorumda bulunamaz, aksi takdirde forum üzerinden ceza uygulanır.
Kaynakça: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=100.0

#4 - 25.08.2022 22:41
Olaya dolaylı yoldan dahil olduğum için yazıyorum. Sen o PM'i ilk attığında bile şikayet açmayı düşünüyordu aslında. Karakterinin rolde yaptığı sert çıkışı da PM davetin reddedildiği için yaptığını düşündüğü için o rolden sonra şikayeti açtı direkt. Sana karşı açılan her şikayetten sonra karşı şikayet açıp video çekmeni hayranlıkla izliyorum. :minigun:

Şikayette isminiz geçmemektedir.

Kaynakça: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=100.0

Tamamdır.

#5 - 27.08.2022 12:48
Ceza verilecek bir şey yok.