Konu: Fear rp ihlali.  (Okunma sayısı 133 defa)

#0 - 19.08.2022 22:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steven_lian @Baldwin in your turf

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear Rp ihlali.

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki arkadaşı bize ateş açması sebebiyle karşılık verip düşürdük. Daha sonra eve kaçırdık. Başında onca adam silahla beklemesine rağmen bize salak ucube gibi roller sergileyip fear rp ihlali yapıyor. Normal bir durumda karşısında silahlı bir adama bunu dese büyük ihtimal vurulup öldürülür. Bu yüzden CK'sını ve ceza yemesini talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum

« Son Düzenleme: 19.08.2022 22:32 Muratcan929 »

#1 - 19.08.2022 22:55
Bu rolleri yapmadan önce o an için CK hakkımı size verdim, öldürmek ya da öldürmemek sizin elinizdeydi. Öldürmemeyi seçtiniz, peki neden şimdi şikayete başvurdunuz?

Yine ne savunmamı yapayım,
Bizi kapıya çıkın diyorsunuz, kapıya yürüyorum ve kapının kilitli olduğunu görüyorum. Bunun üzerinde "Salak amına koyayım." diyorum. Salak amına koyayım için hem CK hakkı hem jail yememi talep etmeni anlamadım. Size karşı bir saldırı girişiminde bulunmadım, sözlü olarak bir tavır koydum o kadar.
« Son Düzenleme: 19.08.2022 22:57 Baldwin in your turf »

#2 - 19.08.2022 23:17
Bu rolleri yapmadan önce o an için CK hakkımı size verdim, öldürmek ya da öldürmemek sizin elinizdeydi. Öldürmemeyi seçtiniz, peki neden şimdi şikayete başvurdunuz?

Yine ne savunmamı yapayım,
Bizi kapıya çıkın diyorsunuz, kapıya yürüyorum ve kapının kilitli olduğunu görüyorum. Bunun üzerinde "Salak amına koyayım." diyorum. Salak amına koyayım için hem CK hakkı hem jail yememi talep etmeni anlamadım. Size karşı bir saldırı girişiminde bulunmadım, sözlü olarak bir tavır koydum o kadar.

Yaptığın fear rp ihlali karakterini izinsiz ck edemem ck hakkı gibi birşey sunmadın sen bize kanıtın varsa atmanı istiyorum şikayet aktif.
« Son Düzenleme: 19.08.2022 23:20 Muratcan929 »

#3 - 19.08.2022 23:22
Sürekli discorddan konuşup zırt pırt dışarı çıkıp giriyordunuz. Devonte Harville başımdayken do'dan verdim ben bu emoteyi. Ayrıca ucube falan da demedim. Chatlog'a baktığımda "Salak amına koyayım" dediğimi görüyorum sadece, bu da öyle aman aman nasıl dersin, INANILMAZ! AMAN TANRIM! gibi bir şey değil. Her dediğim şeyi ss alamam, böyle bir zorunluluğum da yok.

#4 - 19.08.2022 23:28
Sürekli discorddan konuşup zırt pırt dışarı çıkıp giriyordunuz. Devonte Harville başımdayken do'dan verdim ben bu emoteyi. Ayrıca ucube falan da demedim. Chatlog'a baktığımda "Salak amına koyayım" dediğimi görüyorum sadece, bu da öyle aman aman nasıl dersin, INANILMAZ! AMAN TANRIM! gibi bir şey değil. Her dediğim şeyi ss alamam, böyle bir zorunluluğum da yok.

Discordla konuştuğumuzun kanıtı vesaire varsa at boş iftara atma, /do dan ck hakkı falan vermedin. Yönetimi kandırıp durma. Eğer verdiysen kanıtını at, son chatlogdan salak yazıyosun.
« Son Düzenleme: 19.08.2022 23:30 Muratcan929 »

#5 - 19.08.2022 23:44

Discordla konuştuğumuzun kanıtı vesaire varsa at boş iftara atma, /do dan ck hakkı falan vermedin. Yönetimi kandırıp durma. Eğer verdiysen kanıtını at, son chatlogdan salak yazıyosun.
Attığım ssde hiç bir şey görünmüyor, kaliteli halini atabilir misin?

#6 - 20.08.2022 03:26

Attığım ssde hiç bir şey görünmüyor, kaliteli halini atabilir misin?

Ck izni verdiğin ss veya discord dan mix yaptığımız kanıt ss lerini alabilir miyim?

#7 - 20.08.2022 05:33
CK izni için ss atmama gerek yok, zorunluluğum da yok. Her chatlog attığımda F8'e basamam ne yazık ki.

Discordda yaptığınızı ikimizde iyi biliyoruz, boşuna inkâr etmene gerek yok. Ayrıca kanıtım olsa bile buraya neden atayım? Burada savunma yapması gereken kişi benim, saldırma amaçlı değilim.

Dediğim gibi o kadar da olay yok, sadece "Salak amına koyayım." demişim. Rolünüzü baltaladığımı da düşünmüyorum.

#8 - 20.08.2022 20:41
CK izni için ss atmama gerek yok, zorunluluğum da yok. Her chatlog attığımda F8'e basamam ne yazık ki.

Discordda yaptığınızı ikimizde iyi biliyoruz, boşuna inkâr etmene gerek yok. Ayrıca kanıtım olsa bile buraya neden atayım? Burada savunma yapması gereken kişi benim, saldırma amaçlı değilim.

Dediğim gibi o kadar da olay yok, sadece "Salak amına koyayım." demişim. Rolünüzü baltaladığımı da düşünmüyorum.

Seni esir almış durumdayız orda sen fear rp yapman gerekirken hakaret ediyorsun korkman gerekiyor orda öyle cümle söylemen yasak
« Son Düzenleme: 20.08.2022 23:13 Muratcan929 »

#9 - 22.08.2022 02:01
Karakter Fear RP kapsamında cezalandırılacak. Sizi vurmuşlar ve orada sizi esir almışlar. Siz orada korku rolü yapmak yerine aptal gibi tabirler kullanıp küfür ediyorsunuz.