Konu: Maske_30899 - DM  (Okunma sayısı 81 defa)

#0 - 20.08.2022 21:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_30899

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Andee Moody , Brando Garcia

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSLERDE MEVCUT

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Active Gang'ın sokak olarak belirlediği yerde sohbet ediyordum, fakat ben active birliğine üye değilim, arkadaşa sorduğumda ise grape birliğinde olduğunu ve savaş halinde olduğunu söyledi. Sokağa geleli beş dakika oldu ve oradaki adamla sohbet ederken gelip ateş açtı. SS'lerde silahım olduğu görülmüş, karşılık vermedim silahım ile.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 1:
2 :
3 :

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almalı.

« Son Düzenleme: 20.08.2022 21:29 UtkuJR »

#1 - 20.08.2022 22:11
Selamlar, Active gang oluşumu ile savaş halindeydik yanında o oluşumda olan Brando garcia bulunuyor onu görünce ateş ettim yanında bulunuyordun, active gang oluşumunda olduğunu düşündüm ve ateş ettim aktif savaş bölgesi. İyi forumlar

#2 - 20.08.2022 22:25
Selamlar, Active gang oluşumu ile savaş halindeydik yanında o oluşumda olan Brando garcia bulunuyor onu görünce ateş ettim yanında bulunuyordun, active gang oluşumunda olduğunu düşündüm ve ateş ettim aktif savaş bölgesi. İyi forumlar

Kimin hangi birlikten olduğunu bilmeden fütursuzca ateş açamazsın.

#3 - 21.08.2022 14:23
Merhaba, savaş halinde olan bir birliğin sokağında iken her an böyle bir olay yaşayabileceğinizin farkında olmalısınız. O birliğin Hood'u içerisinde çatışma çıktığında size de ateş açılabilir. Savunma geçerli durumda.