Konu: DM Mixing  (Okunma sayısı 121 defa)

#0 - 19.08.2022 22:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaDraco_Rothmans @Tonyalı

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21:35 19.08.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Nametag
Alıntı
4.3. Nametag: Oyuncuların üstündeki isimler o kişileri rolde ayırmak için kullanılmaktadır. Oyuncuların tepesindeki isim hiçbir şekilde IC bilgi olarak kullanılmamalıdır. Bir kişiyi IC olarak tespit ederken gerçekçiliğe uygun olarak teşhir edebildiğinizden emin olmalısınız. Polis, belediye, ünlüler gibi tepesinde [Tag] formatındaki kısım IC bilgi olarak kullanılabilir

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlikte olan hiçbir dm rolüne katılmadım mahalle sakini olabilirim orda arkadaşım olabilir arkadaş bariz site üzerinden bakmış ismime beni bulunca da direk sıktı en ağır cezayı almasını istiyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.08.2022 14:36
Merhaba, Tysean'ın dediği gibi Grape Street ile savaştayız ve sen keninde söylemişsin "mahalle sakini olabilirim orda arkadaşım olabilir" buradan anlaşıldığı üzere Crenshaw da takılıyorsun ve karakterlerimiz seni orada görmüş olabilir. Açıkcası saçma bir şikayet gibi geldi amaçsız bir şikayet. İyi roller dilerim.

#2 - 20.08.2022 15:40
Tamam dostum mahalle sakini olabilirim yani size karşı bir DM veya bir silahlı saldırıda bulunmadım 1günde 6kere rk ettiniz

#3 - 21.08.2022 01:07
Şikayet aktif.

#4 - 21.08.2022 14:17
Merhaba, birliğiniz ile birlikte silahlı çatışmalara katılmamış olsanız dahi o mahalle içerisinde sürekli göründüğünüz için, o birliğin üyesi olduğunuz için savaşta olduğunuz birlikler tarafından vurulabilirsiniz bir problem görünmüyor, yapılan savunma geçerli durumda.