Konu: 11.08.2022 Kasparov oluşumundan üç kişi god & tp  (Okunma sayısı 1127 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2022 04:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur & Isaiah Sarkisyan, Alex Jamgochian @BatuhanC the Emperor @sekergibiyersinmermi @pistol
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, hilesiz ve mutlu bir gece geçirmeniz dileğiyle. Kasparov oluşumundaki kişilerin son günlerde yediği god-hile şikayetlerini herkes biliyor. Devam edelim. Isaiah Sarkisyan için tp şüphesi. Araçla gezerken ateş altında kalınca bir anda ortadan kayboluyor, oyundan da çıkış sağlamıyor, chatloga düşmüyor. İnanılmaz. Alex Jamgochian için god konusu. Göründüğü gibi hasar yemiyor, daha önce de şikayet yemişti. Timur Sarkisyan için god şüphesi, hasar almıyor. Videosu varsa atabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 11.08.2022 20:45
Diğer iki karakter yasaklı durumda.

@BatuhanC the Emperor savunma yapmanız gerekiyor.

#2 - 12.08.2022 00:35
Merhaba, forum üzerindeki toxicliklerinize rağmen hiçbir kişiye/birliğe laf çarptırmadan savunma yapmam en doğrusu olacaktır. Toxiclik konusunda bir söz verdim, herkesi oyun oynadığımızın bilincinde olmaya davet ediyorum.

Çatışma dün gece atılan cezalardan gördüğümüz gibi yetkili kadrosu tarafından izleniyordu. Söylediğiniz hile konusunda şüpheli olanlar incelemeye alındı. Videoyu alan arkadaş için bizzat ben rapor atmıştım, çünkü hiçbir şekilde hasar yemiyordu. Öncelikle neden iki videoyu da kırpılmış olarak attığınızı merak etmiyor değilim.

Alıntı
EDITLI VIDEO/ERKAN GÖRÜNTÜSÜ

Şikayet ve savunma için kullanılan kanıtlarda ses harici edit bulunmamalıdır. Kanıt niteliği taşıyan görüntülerde en ufak bir oynama tespit edilirse (Hud kapatma, saat kapatma vesaire...) kanıt geçersiz sayılır, şikayet düşer.

Herhangi bir hile kullanmıyorum, çatışmaya girmeden önce ekstazi kullandım. Şikayetin detaylı inceleneceğinden eminim, bu yüzden videodaki saati göz önünde bulundurarak bir saatin logları incelenirse sevinirim. Sen de hasar almıyor gibi gözüksem de oradan kaçarken kendi ekranımda can barımın çok az kaldığı gözüküyordu. Uyuşturucu sistemi ve hasarlar sisteminde son birkaç gündür sıkça bu tarz problemler yaşanıyor.

@Lia
« Son Düzenleme: 12.08.2022 00:41 BatuhanC the Emperor »

#3 - 12.08.2022 00:55
Ben mi sürekli videoya alıyorum? Lütfen şikayet ile alakası olmayan kişiler yorum yapmasın arkadaşlar.

#4 - 12.08.2022 00:55
Videoda chatlog- saat ve diğer her şey gayet açık, videon varsa savunmanı yapabilirsin. Hasar almadığın videolarda görünüyor.

#5 - 12.08.2022 02:15
Attığım ekran görüntüsünde chatlogun saatine baktığımız zaman mermi yediğimin, daha sonrasında da canımın gittiği zaten gözüküyor.

#6 - 12.08.2022 11:39
Neden şikayete bir level yan hesaplar yazma gereği duyuyor? Savunmamı yaptım, her şey kontrol edilebilir. İçim gayet rahat, çünkü hile kullanmıyorum. Algı oluşturmaya gerek yok. Oyun için bana kin tutmamanızı öneririm.

#7 - 13.08.2022 02:44

Yukarıdaki videoda da görüldüğü gibi karşısı hit yiyor fakat videoyu çeken arkadaşın ekranında can barı gözükmüyor. 2:03 (Maske 24962)

Bu videoda da karşı tarafın videosu. İlk attığım videoda can barı çıkmıyor, hasar yemiyormuş gibi gözüküyor fakat videoda da gözüktüğü gibi hasar yiyor. Can barı takip edilebilir. Benzer bir durumu yaşadım, başka bir şey eklemeyeceğim. Karşılıklı ileti atmadan sonuçlanmasını bekleyebiliriz. Hasar almama gibi bir durumum yok. İkinci videoda da 0:30'a bakılabilir. :sampanya:

#8 - 17.08.2022 12:28

Yukarıdaki videoda da görüldüğü gibi karşısı hit yiyor fakat videoyu çeken arkadaşın ekranında can barı gözükmüyor. 2:03 (Maske 24962)

Bu videoda da karşı tarafın videosu. İlk attığım videoda can barı çıkmıyor, hasar yemiyormuş gibi gözüküyor fakat videoda da gözüktüğü gibi hasar yiyor. Can barı takip edilebilir. Benzer bir durumu yaşadım, başka bir şey eklemeyeceğim. Karşılıklı ileti atmadan sonuçlanmasını bekleyebiliriz. Hasar almama gibi bir durumum yok. İkinci videoda da 0:30'a bakılabilir. :sampanya:
R19'u olduğun oluşum yarısı hileden yasaklandı, neden sen kullanmayacaksın ki? Kullandığın bariz belli olmakta, başkasının videosunu referans göstermen yanlış. O zaman bizde kullanalım, gidip başkalarının videosun kanıt niteliğinde atalım. Aktif savaşta bende vardım aynı şekilde hit almıyordun, video programım hata veriyor ne yazık ki. Umarım yönetim gereken cezayı verir.

#9 - 20.08.2022 02:57
Merhaba, şikayet incelendi. Video içerisinde hile şüphesi bulunuyor, fakat sadece şüpheyle sınırlı kalıyor. Elinize farklı türde ekran görüntüleri geçerse tekrarda oyuncu şikayeti oluşturabilirsiniz.

Timur karakteri oyun içerisinden incelenecek, herhangi bir hile durumunda oyun içerisinden yasaklanacak.