Merhaba, forum üzerindeki toxicliklerinize rağmen hiçbir kişiye/birliğe laf çarptırmadan savunma yapmam en doğrusu olacaktır. Toxiclik konusunda bir söz verdim, herkesi oyun oynadığımızın bilincinde olmaya davet ediyorum.
Çatışma dün gece atılan cezalardan gördüğümüz gibi yetkili kadrosu tarafından izleniyordu. Söylediğiniz hile konusunda şüpheli olanlar incelemeye alındı. Videoyu alan arkadaş için bizzat ben rapor atmıştım, çünkü hiçbir şekilde hasar yemiyordu. Öncelikle neden iki videoyu da kırpılmış olarak attığınızı merak etmiyor değilim.
EDITLI VIDEO/ERKAN GÖRÜNTÜSÜ
Şikayet ve savunma için kullanılan kanıtlarda ses harici edit bulunmamalıdır. Kanıt niteliği taşıyan görüntülerde en ufak bir oynama tespit edilirse (Hud kapatma, saat kapatma vesaire...) kanıt geçersiz sayılır, şikayet düşer.
Herhangi bir hile kullanmıyorum, çatışmaya girmeden önce ekstazi kullandım. Şikayetin detaylı inceleneceğinden eminim, bu yüzden videodaki saati göz önünde bulundurarak bir saatin logları incelenirse sevinirim. Sen de hasar almıyor gibi gözüksem de oradan kaçarken kendi ekranımda can barımın çok az kaldığı gözüküyordu. Uyuşturucu sistemi ve hasarlar sisteminde son birkaç gündür sıkça bu tarz problemler yaşanıyor.
@Lia