Konu: Caine_Blackhand - 19/08/2022  (Okunma sayısı 271 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.08.2022 22:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Caine_Blackhand - @lencarst

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jason_Crawford, Vinnie_Dark, Alary_Wahrmann

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rol bölmek, Bağlantı kopartmak, Powergaming, C-Shoot(Deagle)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ronin'in bölgesini basma rolü yaptık, kişiyi kaçırmaya çalıştık fakat role uymadı. Böyle şeyler şikayetten halledilmeli, rol baltalamanın anlamı yok. Bir süre sonra baskın sonuna yakın quit atıyor. Baskın başlarında kişi OOC para ile ekletilen çatı çıkışından çıkıp ateş ediyor, sonra hemen geri giriyor. Powergaming. Kişilerle ayrı bir çatışmada spawnkill sayılır mı bilmem ama apartmandan çıktığımız gibi sıkmaya başlıyor, bana bir hit atıyor ve c-shoot atmaya başlıyor. Bende sıkmaya başlıyorum ve oradan ayrılıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
- 0:44 0:46
- C-shoot

Ek açıklamalar(varsa): Bağlantı kopartma ihlalinden emin değilim, kişinin interneti gitmiş ve yeniden girmiş olabilir.

#1 - 20.08.2022 22:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 20.08.2022 22:46
Sanırım yazdığım yanlış anlaşılmış, rolün kalanında böyle forum şikayet savaşı vermeyelim diye kural hatırlatması yaptım ve sonrasında da "role devam" yazdım. O sırada baktım kimseden ses seda yok chat'e bir şey yazdım ve bağlantım koptu, sonra esir rolüne devam ettirmek için oyuna girdim ama beni beklememişsiniz, kendimi teslim edeceğim birisi yoktu. Yazdığım şeyde "hayır yapamazsınız, başka rol yapın" tarzı bir itham bulunmamakta, gayet düzgün bir dilde "bu böyle, ama role devam edelim." demişim. Sürekli Roleplay kuralını biliyorum merak etmeyin. Bir dakika geçmeden de oyuna girdim zaten.

C-Shoot hakkında bir kanıt bulamadım, komik attığında videoda buram buram c-roll yapıyorsun.
Spoiler: GösterGizle

Gizli giriş çıkış kapısından girip çıkarken emote vereceksem aynı şeyin muadili interior kapısından da verilmeli, bunun savunulacak bir tarafını göremedim.

Düzenleme #1: Kapıdan çıktıktan saniyeler sonra hit yiyorsun.
« Son Düzenleme: 20.08.2022 23:00 lencarst »

#3 - 20.08.2022 23:10
Sanırım yazdığım yanlış anlaşılmış, rolün kalanında böyle forum şikayet savaşı vermeyelim diye kural hatırlatması yaptım ve sonrasında da "role devam" yazdım. O sırada baktım kimseden ses seda yok chat'e bir şey yazdım ve bağlantım koptu, sonra esir rolüne devam ettirmek için oyuna girdim ama beni beklememişsiniz, kendimi teslim edeceğim birisi yoktu. Yazdığım şeyde "hayır yapamazsınız, başka rol yapın" tarzı bir itham bulunmamakta, gayet düzgün bir dilde "bu böyle, ama role devam edelim." demişim. Sürekli Roleplay kuralını biliyorum merak etmeyin. Bir dakika geçmeden de oyuna girdim zaten.

C-Shoot hakkında bir kanıt bulamadım, komik attığında videoda buram buram c-roll yapıyorsun.

Gizli giriş çıkış kapısından girip çıkarken emote vereceksem aynı şeyin muadili interior kapısından da verilmeli, bunun savunulacak bir tarafını göremedim.
C-Shoot'un saniye belki saliselik olarak 2 mermi attığın görünüyor, havaya q-e reload yaparken 2 3 yumruk sallamışsın o da C-Shoot'u belli ediyor denebilir. Dediğini evet olumsuz anlamış olabiliriz, yetkililer karar verir o yüzden konuşmayacağım onun hakkında. Giriş çıkış olayı şöyle oluyor, düşün ki bir kapıdan çıkıyorsun sana bir mermi atılıyor ve yok oluyorsun. Bu saçma bir şey. Powergaming yerine Retarted-RP kapsamına girebilir.
C-roll atmam bir üstünlük sağlamamış, 2. mermiyi attıktan sonra kalkmışım. Sıkmaya devam etmişim. Üstünlük sağlamadığından dolayı bilemiyorum ama bu bir problem değil gibi geldi. Apartmandan çıktığımda ki bekleme süresinde yediğimiz mermilerin savunmasını lütfen gerçekleştirin.

Tekrar oyuna girdiyseniz ki yetkiliye kalmış bir durum yine, problem yok. Baskın süresini aştığımızı düşünerek hızlıca oradan ayrıldık. Aştıysak kusurumuza bakmayın, aktif çatışma dolayısı ile çıkma kararı verecekken kapıdan girip sıkanlar oldu.

#4 - 20.08.2022 23:21

C-Shoot'un saniye belki saliselik olarak 2 mermi attığın görünüyor, havaya q-e reload yaparken 2 3 yumruk sallamışsın o da C-Shoot'u belli ediyor denebilir. Dediğini evet olumsuz anlamış olabiliriz, yetkililer karar verir o yüzden konuşmayacağım onun hakkında. Giriş çıkış olayı şöyle oluyor, düşün ki bir kapıdan çıkıyorsun sana bir mermi atılıyor ve yok oluyorsun. Bu saçma bir şey. Powergaming yerine Retarted-RP kapsamına girebilir.
C-roll atmam bir üstünlük sağlamamış, 2. mermiyi attıktan sonra kalkmışım. Sıkmaya devam etmişim. Üstünlük sağlamadığından dolayı bilemiyorum ama bu bir problem değil gibi geldi. Apartmandan çıktığımda ki bekleme süresinde yediğimiz mermilerin savunmasını lütfen gerçekleştirin.

Tekrar oyuna girdiyseniz ki yetkiliye kalmış bir durum yine, problem yok. Baskın süresini aştığımızı düşünerek hızlıca oradan ayrıldık. Aştıysak kusurumuza bakmayın, aktif çatışma dolayısı ile çıkma kararı verecekken kapıdan girip sıkanlar oldu.

Sorun yok, Burnout'u yakinen takip eden ve toksik oyunculara sahip olmadığını bildiğim için ufak tefek ihlallere göz yummuştuk forum savaşına girmemek için ama belli ki size göre değilmiş. Şikayet sonuçlanabilir. Kapıdan çıktım mermi yedim savaşmak zorundayım diye bir şey yok, oyunun sistemi camdan bakıp adam var mı yok mu görmemizi sağlamıyor, yersiz olmuş. C-roll şikayeti ve hile şikayeti zaten açıldı o orada çözülür. Hareket ettiğinde de ilk mermiyi yediğin gözüküyor. Ek savunma başka ileti gelmediği sürece gelmeyecek.

#5 - 22.08.2022 11:55
Sonuçlanabilir. @nautical
Ek: C-roll anim-cut'dan şikayet oluşturuldu. Bilginize.

#6 - 23.08.2022 10:57
Savunma yeterli görüldü, ceza verilmeyecek.

C-roll anim-cut şikayeti incelemede.