Konu: Castucci.  (Okunma sayısı 307 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2022 01:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @fellerTiberius Rober Castuci @miracs Hakeem @akaGrower Michael Galoşsho

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bölgede bağlantım koptuğu için vurmayı başaran Castucci ekibi beni bölgelerine getiriyorlar, Hakeem karakteri beni yerde tekmeliyor ve RK'ya sokuyor, çatıya çıkarıyorlar Galasso karakteri Ronin bölgesinde kurşuna dizilip vurulmasına rağmen silah çekip beni vuruyor, sonrasında da Robert Castucci gelip beni AK ile tarıyor, en son da esir süremin bitmesine rağmen beni bırakma rolü yapmadıkları için bölgeden ayrılıyorum emote vermeden Castucci yine sıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Saat 22.14 vuruluyorum maskeli şahıs tarafından ilk vurulmam Galasso bu sırada vurulmuş Ronin bölgesinde.
Spoiler: GösterGizle

Saat 22.45 yaralı olduğum belli tekmeleyerek tekrar düşürüyor Hakeem Campbell.

Saat 23.20 Galasso vurulmuş RONIN üyeleri tarafından, silah çekip beni vuruyor ona rağmen, Yaralı Kural İhlali var burada.

Saat 00.19 hatırlarsanız 22.14'de ben esir düşürülmüştüm hala bırakmaya dair rol yok 2 saat esir süresi gelmiş de geçmiş Robert Castucci gelip bana sıkıyor.

Gitmek istediğimi belirtiyorum emote vermeden Robert Castucci yine sıkıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar oyuna DM atmaya giriyor onu da umarım ihlalsiz yapmayı öğrenirler, biz sıkılmıyoruz şikayet açmaktan yapılan her ihlale de tepkimiz bu olacak.
Robert Castucci - Emotesuz Ateş Etme ve RK İhlali
Hakem Campbell - RK İhlali
Michael Galasso - RK İhlali - YKİ ve oradaki en yüksek rütbeli olup beni 2  saaten sonra bırakması gerekirken bırakmadığı için İllegal Kural İlhali'nden cezalansın istiyorum.

« Son Düzenleme: 17.08.2022 10:04 tr_ouz »

#1 - 17.08.2022 21:21
Selam, üzerinde aktif olarak şu kadar canı var diye yazmıyor. Bende emote ile şahısa tekme attım kaçırma rolüne sonradan dahil oldum zaten ben geldiğimde arkadaşı götürüyorlardı. Yanlışıkla düşürdüğümü şahısa PM den ilettim kusura bakma dedim oda sorun değil dedi. Hırs yapıp şikayete benide eklemen saçma yani. Sana kusura bakma yanlışıkla düşürdüm demişim, orada arkadaşa güvenip ss de almadım. Ve ek olarak 2 saat 13 dk kaçırılıp tutuldun şu saat doldu ben gidiyom diye bir şey yok. 4 saat tutabiliriz seni. İyi forumlar. Umarım anlayış ile karşılarsın kusura bakma lafımı şikayetini geri çekersin benim adıma olan. Ama çok hırslısın çekeceğini sanmıyorum.

#2 - 17.08.2022 22:05
R20'sine kadar ardı ardına ihlallerle dolu bir rolde bu kadar az yazmam bile yeter.

#3 - 18.08.2022 00:54
Esir rolünü ben yapmadım, onun dışında başka bir şey yok zaten.

ha fellerin yerinde savunma yapacağım.

bu sste ak fellerin elinde zaten niye emote versin?
https://cdn.discordapp.com/attachments/999844770899832942/1009217642206351410/4.png

burada da seni vuruyor.

https://cdn.discordapp.com/attachments/999844770899832942/1009217642571235438/5.png
« Son Düzenleme: 18.08.2022 00:59 akaGrower »

#4 - 23.08.2022 10:31
Kanıtlar yetersiz, savunma yeterli görüldü.