Konu: OnlyVice | Bakiye yükleme işlemi nasıl yapılır?  (Okunma sayısı 255 defa)

#0 - 04.01.2023 18:06

Merhaba! OnlyVice bakiye yükleme rehberine hoş geldiniz. Adımları sırasıyla uyguladığınız sürece hata almadan bakiye yükleme işlemeni başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu rehber işte tam size göre!

1.) OnlyVice'a giriş yaptıktan sonra sağ tarafta bulunan menü üzerinden "Daha Fazla" seçeneğine tıklıyoruz. Ardından tekrardan sağ taraftan açılan panelden "Ayarlar" seçeneğine tıklıyoruz.

ILK ADIM: GösterGizle

2.) Ayarlara bölümünden üçüncü sıradaki "Cüzdan" seçeneğine giriş yapıyoruz. "Miktar" yazılı alana yükleme yapmak istediğiniz bakiye tutarını yazıyorsunuz. Ardından hemen aşağısında bulunan "Bank transfer" seçeneğini
 onaylıyoruz. Beraberinde açılan "Manuel banka yüklemesi" sekmesinde bulunan yazıları takip ederek yükleme hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

IKINCI ADIM: GösterGizle

3.) Oyun içerisinde offtransfer işlemi ile paranızı gönderdikten sonra bilgilendirme metninde yazdığı gibi tam ekran şeklinde aldığınız ekran görüntüsünü(rolsel olarak bahsedilen makbuz) "Yüklemek için dosyaları buraya
 bırakın" şeklinde belirtilen bölüme girerek seçip, "Para yükle" diyerek işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

UCUNCU ADIM: GösterGizle

İşleminiz başarılı bir şekilde gerçekleştiğinde ise sistem tarafından "Ödemeniz başarıyla başatıldı, ancak işlenmesi için beklemesi gerekiyor." mesajı ile karşılaşırsınız. Buradan sonra yapmanız gereken tek şey, moderatörlerin
 bakiye talebinizi onaylamasını beklemek.

"winter in vice"

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok