Konu: 20.08.2022 Sidelya Vicente SPREAD  (Okunma sayısı 292 defa)

#0 - 20.08.2022 22:56
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sidelya Vicente @Kangal Sucuks
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.08.2019, 14.46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoyu açın 0.13'üncü saniyeyi 0.25 hızla izleyin Shotgun mermileri ne kadar mesafeden ne kadar da birlikte hareket ederek hedefine varıyor görürsünüz yerden çıkan kıvılcımdan.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 20.08.2022 23:23 lencarst »

#1 - 20.08.2022 23:13
Dostum öncelikle o mermi sana gelmemiş, artı olarak eğilip kalktığım için recoil sıfırlanıyor oyun mekaniği dolayısı ile. Hile kullanımı bulunmuyor, adminler detaylı incelerse.. Detay yok ki, basit.  O:-)

#2 - 20.08.2022 23:17
Ah bu arada, yazmayı unuttum. Bir arkadaşın ile herhangi bir sunucuya gir, arkadaşın uzaklaşabildiği kadar uzaklaşsın yeter ki kafa üzerinde yeşil üçgen çıksın. Eğilip kalkarken bir iki mermi at. Her türlü denk gelecektir.

#3 - 20.08.2022 23:24
Olay mermide değil, merminin toplu gitmesinde mevzunun Recoil ile alakası yok o mesafeden Shotgun ile o mermiler o kadar toplu gitmez, şikayet konusu hariç her şeye savunma yapmaktansa şikayet konusuna savunma yaparsan hızlı çözülür, oyunun mekaniğine gerek yok.

#4 - 20.08.2022 23:32
Olay mermide değil, merminin toplu gitmesinde mevzunun Recoil ile alakası yok o mesafeden Shotgun ile o mermiler o kadar toplu gitmez, şikayet konusu hariç her şeye savunma yapmaktansa şikayet konusuna savunma yaparsan hızlı çözülür, oyunun mekaniğine gerek yok.
Öncelikle şöyle, senin sandığın gibi yanlış anlama bilmiyorsun demiyorum. Fakat sandığım gibi bir mekanik SAMP'ta yoktur. Pompalıda uzaktan bir duvara sıkarsan mermiler toplu halde gider. Shotgunda bir recoil mantığı yoktur. Diğer silahlarda recoil mantığı var, DM oynayan biri değilim pek bilmiyorum. Bana pompalıda recoil yok gibi geldi. Test edip şikayete yollayabilirim her silahta. Kesme biçme olmadan.

Bu arada videoyu tekrar tekrar izlediğimde mermilerden sadece üç tanesinin yere çarptığını görüyorum. Saçmalı mermisinin 3 mermisi.
« Son Düzenleme: 20.08.2022 23:33 Kangal Sucuks »

#5 - 21.08.2022 11:19
Daha açık bir kafa ile güzel bir savunma yapacağım.
Öncelikle kanıt çok kısa, bir tek mermi toplu gitti diye şikayet açmak mantıksız. Bir diğeri sana önceki vuruşlarım kaç vurdu? No Spread olsam sadece 46 vururdum. Çünkü toplu gidiyor değil mi? Ve ek olarak, eğilip kalktıktan sonra recoil tamamen sıfırlanır. AK, M4, Deagle farketmez. Sıktıktan sonra eğilir ve kalkarsan silah sıfırdan sekmeye başlar. Pompalıda dahil. Eğer videonuz var ise lütfen iletiniz, size vurduğum hasarı görebilelim.

Tarafımdan başka savunma gelmeyecektir, video atılmayacaksa incelenebilir.
@Lia

#6 - 05.09.2022 15:43
Hile kullanımı bulunmuyor.