Konu: Mila Liressa (ZaytiA) Hatalı emote kullanımı.  (Okunma sayısı 138 defa)

#0 - 17.08.2022 14:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mila_Liressa @ZaytiA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gerek yok, durum oldukça aşikar.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/08/2022 14.24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket
Hatalı emote kullanımı, rolü çarptırmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mila karakteri ile bizim aramızda kısa süreli bir gerginlik ortamı oluşuyor. Kişi ise polisleri çağırdığında, polisler durumu kameradan incelememişken  /do üzerinden kişiye sorulan "Yüzünde morluk varmıdır" sorusuna çarpık cevaplar veriyor, çünkü öteki durumda ıc olarak söylediği yalandan kurtulamayacağının farkında, polis rolü yapan arkadaşlar tekrar aynı soruyu ilettiklerinde ise, henüz kamera kayıtları izlenmemesine rağmen ancak kameradan anlaşılabilecek bir rolün emoteunu atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Rolün şahsen bize pek bir zararı olmayacak fakat kişinin göz göre göre böyle bir role girişmesi oldukça can sıkıcı bir durum. Üstüne üstlük kişinin elli küsur seviye, roleplay sunucusunda bu denli zaman geçirmiş birisinin bu rolü yapmasında mantık bulamıyorum. Umarım gerekli cezayı alır.

#1 - 17.08.2022 15:06
14:20 Saatlerinde Caine_Blackhand, Leonardo_Salazar, Shizhu Sato karakterleri yanıma geliyor tanıyorlarmış gibi direkt kişiler ile önceden hiç rolüm bulunmuyor direkt kapıda yazan isme bakıp bana geliyorlar birini soruyorlar senin garajındamı çalışıyor diye fakat benim firmamda alımlara Müdür bakıyor ben yılda bir bakarım sadece benim karakterimde korkuyor ve polise ihbar veriyor, ihbar verdikten sonra polis arıyor ve olay sürüyormu hala diye soruyor bende cevaplıyorum ardından Caine_Blackhand karakteri telefonu elimden alıyor ve sertce yere atıyor bunun rolünü yapıyor karakter ardından polisler ile konuşuyoruz sonra polisler ile ofise geçiyoruz kayıtları izlemek için, kayıtlar izleniyor ve /do'dan soruyorlar bende rolü anlatıyorum kamera kayıtları doğrumu diye Caine_Blackhand karakterine soruyorlar + koyuyor her hangi bir çarpıtma bulumuyor kısaca savunmam bu şekilde iyi günler dilerim.

Ek olarak : Karkterim o kadar tanınan bir karakter değil sivil bir karakter ve legal bir firma gelip böyle saçma bir rol yapıyorlar.

#2 - 17.08.2022 15:29
İçerde yapılan rolde Caine karakteri doğru olanı yaparak rolde yaşananları "+" yazarak onaylamış zaten. Durum, senin kamera kayıtları incelenmeden önce yaşananları ıc yoldan iletme çaban ve bunu ıc yoldan kimsenin öğrenmesi mümkün değil (daha kamera kayıtları incelenememişken).

Ayriyetten senin legal firmanda yapılan rolle ilgili senin fikirlerini merak eden kimse olmadı. Bu durumla ilgili bir şikayetin varsa, canını sıkan bir durum varsa, ayriyetten şikayette bulunabilirsin. Şu anki şikayet konusu senin yanlış emote kullanımındır.

#3 - 17.08.2022 15:50
Uzun bir rolde ufak bir emote hatası vermişim bu durumlardan hiç uyarım yok bu seferlik affedilmesini istiyorum admin tarafından yukarda olan rolü yazdım zaten 51 level karaktere sahibim böyle roller yapmadığım bariz zaten iyi bir gün geçirin geriye kalan admini beklemek.

#4 - 17.08.2022 20:02
Şikayet birlik liderimin ricası üzerine geri çekilmiştir.

#5 - 18.08.2022 11:26
Sorun görünmüyor, K&A.