Konu: Telefon numarası 5359231 / Türkçe terim  (Okunma sayısı 218 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2022 11:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: İsmini bilmiyorum şikayetin altına etiketlenirse güzel olur. Telefon numarası 5359231.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
"ananı" Türkçe terim.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Telefondan Wheeler üyeleri ile küfürleşiyordum, kendi aralarında numaramı dağıtmış olmalılar :garip:. Türkçe terim ile birlikte küfürler aldım, anladığım kadarıyla oyuna kendilerini fazla kaptırdılar  ::).

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alması yeterli olacaktır.

#1 - 14.08.2022 13:44
Şikayet açmak için şikayet açmayın arkadaşlar kendinizi gülünç duruma düşüyorsunuz, akşam gerekli ss'leri iletirim cümle tekrar yazılıp düzeltildi komik bir durum sergiliyorsunuz bu kadar kin tutmayın. Ss in devamını ben mi atayım sen atıp kendini gülünç durumdan kurtarır mısın merak ediyorum.

#2 - 14.08.2022 14:20
Şikayet açmak için şikayet açmayın arkadaşlar kendinizi gülünç duruma düşüyorsunuz, akşam gerekli ss'leri iletirim cümle tekrar yazılıp düzeltildi komik bir durum sergiliyorsunuz bu kadar kin tutmayın. Ss in devamını ben mi atayım sen atıp kendini gülünç durumdan kurtarır mısın merak ediyorum.

Ne anlatıyon savunmanı yap geç boş laf yapma
« Son Düzenleme: 14.08.2022 14:51 Shigeo »

#3 - 14.08.2022 14:49
 :garip: Gerekli ss i iletirim, üsluba dikkat yakışmıyor olm :garip:

#4 - 15.08.2022 11:25
Sonuçlanabilir, ss'i silmişim bulamıyorum. İyi forumlar

#5 - 15.08.2022 11:43
Anneni-ananı bunlar karıştırılabilecek şeyler. Açmak için şikayet açmayın, ceza vermiyorum. Karşı tarafı uyarıyorum lütfen dikkatli olun.