......... |  | |  ÜYE OL ŞİFREMİ UNUTTUM |

Taksici Oliver Doğru Müşteriyi Arıyor!
Oliver, doğru müşteriyi bulana kadar taksisine kimseyi almamaya yemin etti.
Vice Şehrinin batı yakasında herhangi bir taksi durağına bağlı olmadan mesleğini sürdüren taksici Oliver, doğru müşteriyi bulana kadar taksisine kimseyi almayacağını belirtti.
Uzun süredir taksicilik yapan Oliver bugüne kadar yanlış insanları aracına aldığı için pişman olduğunu söylüyor. "İster duygusuz desinler, ister ukala desinler hiç umrumda değil. Benim artık hiçbir şeye gücüm kalmadı, kendimi kötü hissediyorum."
Oliver, doğru müşteriyi bulana kadar gerekirse bir ömür boyu taksicilik yapacağını ve bekleyeceğini belirtti.
"Çok müşteri aldım ve çok pişmanım."
Geçmişte neredeyse her elini kaldıranı, her taksi çağıranı, her acil işi olduğunu söyleyeni taksime aldığım için çok kötü hissediyorum. Onların hepsi kendi yollarına gitti ve günün sonunda yine ben yalnız kaldım. Böyle bir hayat istemiyorum, kimse benim değerimi bilmiyor. Son olarak Oliver, "Ben sana para vereyim ve sen beni istediğim yere götür" şeklinde ilişkiler istemediğini belirtti.
Vice Şehrinde taksici sayısı azaldığı için talibinin çok olduğunu belirten Oliver, eski dönemlerde genç olduğunu ve kafasının karışık olduğunu söyledi. "Kanımız kaynıyordu ve her müşteriyi taksime alıyordum." Talibi çok olduğu için şımarıyordum." O müşteri benim, bu müşteri benim diyerek her şeye atladım ve bu zamana kadar çok çalıştım. Çok müşteri hiçbir şey demekmiş, bunu çok geç olsa da anladım. Kendim için temiz bir sayfa açtım ve tüm Vice Şehrinin bu kararıma saygı duymasını talep ediyorum.

| | 
● Anasayfa ● Son Dakika ● Blog ● Ekonomi ● Magazin ● Sanat ● Halkın Sesi ● Haber ekle! ● İletişim ● Arşiv
● Çok yakında Vice Social'dayız! |
gercek.rockstar tarafından 06.08.2022 tarihinde gönderildi.
Vicetung bir Vice News markasıdır. Tüm hakları saklıdır. Bu internet sitesinde absürt haberler yayınlanmaktadır, gerçek ile bir bağlantısı yoktur. Temel amaç komedidir. © Vicetung, since 2020 respect: kaostanbesleniyorum