Konu: Rozaf_Xhuvani - Deathmatching  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.08.2022 02:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rozaf_Xhuvani @ulanolii

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde Mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatching

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna yeni giriş yaptım ve işletme önüne birden bir sürü motor geldi ve bana ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Aynı kişi sabah gelip bana tekrar ateş açtı, şikayet açmadım pm'den uzalştık felan sonrasında gelip tekrardan sıktı
sıkma sebebiyeti ise "Kasparov" isimli birliğe desteğe gitmiştim fakat bunu IC olarak kimse görmedi sadece 1 savaşa gittim oradada Bulgarlara sıkmadık
kişi beni gördüğünü idda ediyor bir kanıtı varsa oda savunmasını yapar neyse. zaten savunma yaptğım SS'Lerde Kasparov'dan çıktığım görülebilir zaten bizim kendi oluşumumuz açıldı diye çıkıyordum ve birden gelip ateş ettiler büyük ihtimal forum üzerinden Kasparov üyelerine bakıp ona göre gelip ateş ettiler diyecek pek birşeyim yok :/

#1 - 12.08.2022 02:42
Beni sadece güldürdün, teşekkür ederim. Kasparov üyesin ve iki ya da üç kez çatışmalara dahil olduğunu da kendin söylüyorsun. Yanımda ondan fazla Bulgar birliği üyesi var ve sana benden önce onlar ateş açmaya yeltendi. Burada ihlallik bir durum yok yine de daha detaylı bir savunma yaparım. İyi forumlar.

#2 - 12.08.2022 11:26
Bende güldüm kimsenin sözü bir kanıt değil  O:-) savunma bildiğim kadarı ile resim ile oluyor Kasparov üyesisin diyerek geçmek ile değil pm'den söylediğim şeyi mi kast ediyorsun yoksa sanırsam metagaming oda

#3 - 12.08.2022 11:38
Arkadaş her hood baskınımızda bulunuyordu ve maskesi yoktu. Aşağıya ss bırakıyorum
Spoiler: GösterGizle

#4 - 12.08.2022 18:10
Pekala. Görüntülü kanıt dostum @Ejobarito tarafından bırakıldı. Yine de eklemek istediklerim var, saçma bir Italyan karakteri ile Kasparov oluşumuna dahil oluyorsun(!) Bu karakter ile savaşlara giriyorsun ve düşman ediniyorsun, maske dahi takmıyorsun. Ondan sonra beni vurmayın, ben o birlikten değilim diyemezsin. Seni vurmadan hemen önce oluşumdan çıkman, seni yabancı yapar mı? Bunları sorgulaman gerekiyor. Ayrıca şu beni görmediniz ayaklarını bırakın, yeni NC atmış insanlara dahi sıkıyorsunuz.

Arkadaşın biz vurmadan hemen önce oluşumdan çıkışına dair görüntü.

Arkadaşımızın da baskınların içerisinde bulunduğuna dair bir görüntü.
Arkadaş her hood baskınımızda bulunuyordu ve maskesi yoktu. Aşağıya ss bırakıyorum
[spoiler]

[/quote][/spoiler]

Ekleyeceğim bir şey yok, sonucunu düşünmeden savaşa dahil olma. Farklı bir oluşuma girmiş olman, o savaşta mermi atmadığın anlamına gelmiyor. İyi forumlar dilerim.

#5 - 13.08.2022 03:14
Öncelikle her baskın dediği Kasparov'da üç gün kaldım oyun içi Loglardan bakılabilir, ve siz sıktığınız için sistemsel birlikten çıkmamın bir faydası olmaz ve Pakrad_Kasparov'un birliğine girmeden önce konuştuk benim Kasparov birliğine destek için gittiğim gittiğim savaştada sadece motorun arkasındayım çözemedim açıkçası hood ile bu kişinin alakasınıda bu arada sadece 1 tane savaşa gittim orada kimseyi düşüremeden gittim  :D

#6 - 16.08.2022 15:25
İhlal oluştaracak bir durum yok.