Konu: 10.08.2022 Açmaktan sıkıldığımız diğer god şikayeti, Vahram Bagratuni  (Okunma sayısı 513 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.08.2022 00:28
Kişinin kullandığı silahın ya da silahların aktarımının önlenmesini rica ediyorum. @Lia banlanıp banlanıp tekrar geliyorlar ve savaşıyorlar, bu silahların bir sonu gelmiyor.

paranız yoksa size de alalım :-\ :-\

#11 - 12.08.2022 00:56
Kişinin kullandığı silahın ya da silahların aktarımının önlenmesini rica ediyorum. @Lia banlanıp banlanıp tekrar geliyorlar ve savaşıyorlar, bu silahların bir sonu gelmiyor.

Ölümsüz yapan kokainden mi? Yok bro, teşekkür ederim. Ciddi anlamda beni toxiclemeye çalışma, seni umursamam. İyi forumlar.

#12 - 12.08.2022 00:58

Ölümsüz yapan kokainden mi? Yok bro, teşekkür ederim. Ciddi anlamda beni toxiclemeye çalışma, seni umursamam. İyi forumlar.
kanka silahı alıntılamışım kokain diyon toxiclemeye değecek biri değilmişin iyi forumlar shabab :-\

#13 - 14.08.2022 23:37
Merhaba, şikayet incelendi. Şikayet içerisinde hile kullanımına rastlandı. Kişi oyun içerisinden yasaklanacak.