Konu: Maske_20769 oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 175 defa)

#0 - 11.08.2022 12:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_20769

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.30 - 11.08.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, gereksiz agresif rol.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: NC attım, spawn olduğum yerde ilk gelen araca bindim ve eski bir dostumun bu sabah ölüm haberini aldığımı, vasiyetinde de mirasını bana bıraktığını gördüğümü ve mirasın Rodeo bulvarında olduğunu söyleyerek rol yaptım sonrasında araç sahibi beni Rodeo'ya bıraktı araçtan indim, araç sahibinin numarasını kaydederken aniden vuruldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): IC de beni neden vurduklarını sorduğumda kapıyı açarken görüldüğümü söylediler fakat kapıyı açmıyordum aksine kapıya uzaktım zaten ilk vurulduğum ss'de gözüküyor. Şahsın en ağır cezayı almasını talep ediyorum savaş bahanesiyle herkesi vuramazsınız ayrıca o sırada onlara açılan bir ateş de yok beni görüyorlar ve silahlarını çekip aniden bana sıkmaya başlıyorlar onlar için bir tehdit bile oluşturmuyorum.

#1 - 11.08.2022 21:48
Selam, Rodeo bölgesinde wheeler üyelerini gözlerken seni fark ediyoruz.
Wheeler hoodundaki tüm işletmeler savaştan dolayı kapalı, bir kaç gündür hoodlarına yabancı birileri girmiyor.
Seni hood çevresinde ve hood kapısında görüyoruz, daha sonra da kapı açılıyor.
Wheeler ile bağlantılı olduğun ortada, çünkü o kapıyı günlerdir hiç bir yabancıya açmıyorlar.

#2 - 11.08.2022 22:09
Evet bağlantılıyım, sanırsam şikayeti tam okumadın Wheeler üyesi Dwayne Rocaz ic de eski dostum olduğu için cenazesi ve mirasını üstlenmek için Rodeo'ya gittim. Oraya araç satın almak için de gitmiş olabilirdim kapının açılmış olması beni vuracağınız anlamına gelmiyor. Kapı her açıldığında tanımadığınız adamı vuruyorsanız bir şey diyemiyorum açıkçası. Açık açık dm atmış oluyorsunuz. Zaten o sırada ic olarak silahsızım silahım alacağım mirasın içersinde henüz içeriye adım dahi atmamışım veya bir tehdit unsuru da oluşturmuyorum ateş açmanız tamamen saçmalık. Rodeo etrafında gezip her rodeo'ya gireni vuramazsınız.

#3 - 12.08.2022 14:36
Savunma yetersiz, karakterler ceza alacak. Yabancı bir oyuncunun dikkatini çekmiş olabilir, oraya gitmiş olabilir.