Konu: Multıaccount Şüphesi  (Okunma sayısı 188 defa)

#0 - 04.08.2022 17:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lena_Corter @Eragonn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.08.2022  21.00 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1. Hesap Kuralları

Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda aynı şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.

Aynı ağ üzerinden bağlanan kişiler, ticket yoluyla bunu bildirerek onay geldiği taktirde giriş yapabilirler. Aksi taktirde çoklu hesap kullanımından yaptırım uygulanır.

Size ait olan hiç bir hesap transfer edilemez ve başkasıyla paylaşılamaz. Şifrenizi başkasıyla paylaştığınız taktirde iki kişinin kullandığı hesaplar yasaklanır, buna ekstra kişinin başka kullandığı hesap varsa onlarda aynı şekilde yasaklanarak platformdan uzaklaştırılır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi sahip olduğum tamirhane firmasına tamirci alımı için başvurmak için geldi, bir süre konuştuktan sonra firmaya girmek için gerekli olan parayı istedim, kendisinin parasının olmadığını yarın bu parayı ödeyebileceğini söyledi, daha sonrasında ödeme için bir sözleşme imzaladık ve firmaya girişini yaptık. Discord sunucusuna aldıktan sonra karakter çıkış yaptı ve bugünde dahil olmak üzere hiç oyuna girişi görülmedi. Discord hesabına baktığımda aktif olarak Gta San Andreas oynadığı gözükmekte. Eş zamanlı olarak baktığımızda ise forumda veya oyun içerisinde aktif gözükmüyor olması, forum hesabının 03.08.2022 tarihinde açılmış olması, discord üzerinden firma sunucumuza giriş yaptıktan bir süre sonra firmadan ve sunucudan çıkış yapması ve Vice RP sunucusu içerisinde komutlara ve role hakim olması(iki saat aktifliği olan karakteri ck edilmiş, firmaya girdiği ve aktif karakteri 0 saatlik aktiflik durumunda) bende fazlasıyla bir şüphe uyandırmış durumda. Firmalar hakkında bilgi toplamak amacıyla veya başka bir amaçla yeni hesap açılıp belli amaçlar doğrultusunda kullanıldığını düşünüyorum. Oyun kuralları üzerinde de aktif bir oyun hesabı varken yeni bir hesap oluşturamayacağımız hakkında bir bilgi yer alıyor ve ben bu kuralın ihlal edildiğini düşünerek hesabın incelenmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Firmaya giriş sürecindeki sözleşme ssleri bulunmakta isteğe bağlı atılabilir.

« Son Düzenleme: 04.08.2022 17:35 oaykut104 »

#1 - 05.08.2022 12:12
Kardo garipsin o kadar para veremiyeceğim için çıktım ayrıca gta sanandreas olarak sadece bu sunucu mu var? allah mısında sen bu düşünceye varıyorsun? 7/24 Vice RP Mİ oynamam lahzım?

#2 - 05.08.2022 12:18
Ayrıca Profilime tıkladığımda hangi serveri oynadığım gözüküyor arkadaş ona bile bakmak istememiş artık nasıl bir kin tuttu ise  :D

#3 - 05.08.2022 12:46
Okuduğun üzere şüphelendiğimi belirttim. Bir kural ihlali yok ise incelenmesinde de sorun olacağını sanmıyorum.

#4 - 05.08.2022 12:46
dostum hayatsız asosyal gibi benim discord üzerinden ne yapıp yapmadığımı gözetlemen komiğime gitti. Ben police pursuit sunucusunda arkadaşım ile birlikte gün boyu oyun oynadım. Eski karakterin sicili olduğu için ck ettim yeni karakterde legala geçmek için açtım. Hiçbir işin gücün yok gibi, sabah akşam oyun oynayıp benim discord durumumdaki oyun oynuyor yazısına bakıpda şikayet açman garip.

#5 - 05.08.2022 12:48
Savunmanı yapıp çekilebilirsin, iyi günler :)

#6 - 05.08.2022 12:49
Herhangi bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum. Dediğim gibi arkadaşım ile police pursuit sunucusunda oynuyordum. Vice RP'ye eski karakterimi ck edip yeni karakteri açmak için girdim. Discord üzerinde bir oyundan çıkmana rağmen arada sırada buglar olabiliyor. Oynamadığım oyunu oynuyor gibi görünebiliyorum. Merak ettiğim sabahtan akşama kadar discord üzerinde neden beni izlediğin?

#7 - 05.08.2022 13:15
Herhangi bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum. Dediğim gibi arkadaşım ile police pursuit sunucusunda oynuyordum. Vice RP'ye eski karakterimi ck edip yeni karakteri açmak için girdim. Discord üzerinde bir oyundan çıkmana rağmen arada sırada buglar olabiliyor. Oynamadığım oyunu oynuyor gibi görünebiliyorum. Merak ettiğim sabahtan akşama kadar discord üzerinde neden beni izlediğin?
sapıktır belki

#8 - 05.08.2022 16:47
İncelenecek.

@benraime alakanız olmayan şikayete yorum yapmayın, oyun içi yaptırım alacaksınız. Bir tek siz kullanmıyorsunuz forumu.