Konu: Tony Marshall - Trolling ve toplu kural ihlali.  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.08.2022 02:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony Marhsall @Testere2426
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sergio Torres, Macos Agunialdo, Cornie Parques

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling, role uymama, fear - rp.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş onaylı hoodumuzda kendine ait olmayan bir bisiklete binip zıplamaya başlıyor. Biz de bunu yapmamasını ve sokağımızdan çıkmasını söylüyoruz. Etrafına beş kişi toplanıyoruz. Arkadaş ise bize yumruk atmaya başlıyor, karşılık veriyoruz ve uzun bir süre kovalamaca yaşanıyor. Kovalamaca uzun sürdüğü için onaylı hood bölgemiz içerisinde silahımı çekip ateşliyorum. Şahıs düşmesine rağmen halen daha korku rolü yapmıyor ve artı olarak yerde baygın olduğu halde konuşabiliyor. Sonrasında bir anda yerden kalkıp kurşun yemesine rağmen yumrukluyor. Yine düşürüyoruz ve sokaktan ayrılıyor. Ardından dakikalar geçiyor sokağa tekrar geliyor ve bu sefer tedavi rolleri yapmadan konuşmaya ve koşmaya devam ediyor. Bu tarz kişiler böyle kaliteli bir sunucuda barınmamalı, gerekli cezayı almasını istiyorum. Ayriyeten arkadaşın karakteri 120 yaşlarındaymış, bunu hiç role yansıtmıyor skininde de çok genç bir skin almış. Bu konuda da ceza almasını istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burda düşürüyoruz.
Spoiler: GösterGizle

Yerdeyken konuşuyor, halen daha korku rolü yapmıyor.

Baygın haldeyken ve kurşun yemiş haldeyken kalkıp tekme atıyor.

Tedavi rolü gerçekleştirmeden tekrar hooda gelip rol yapmaya çalışıyor.

Karakteri 120 yaşlarında ve aldığı kıyafete bakın, artı olarak rolde hiç yaşlı olduğunu belli etmiyor genç bir birey gibi hareket ediyor.

Ek açıklamalar(varsa): Bu ve bunun gibilerin amacı Vice RP'yı kalitesiz bir sunucuya dönüştürmek, burda başarılı olamayacaklar. Kendilerince platformu kötüleştirmeye çalışıyorlar. Gerekli ceza verilmeli.

#1 - 06.08.2022 02:41
Şahitliğimi onaylıyorum. Troller yüzünden oyun zehir oluyor.

#2 - 06.08.2022 02:51
Şahitliğimi onaylıyorum. Troller yüzünden oyundan zevk almıyoruz.

#3 - 08.08.2022 14:35
Yasaklandı.