Konu: Şikayet geri çekildi  (Okunma sayısı 92 defa)

#0 - 01.08.2022 20:52
Konuştuk uzlaşmaya vardık şikayet geri çekildi.
« Son Düzenleme: 01.08.2022 23:46 ErenFriztche »

#1 - 01.08.2022 22:34
İyi akşamlar, arkadaş olayı kendi aleyhine anlatmış. Birde ben savunmamı yapayım.

Arkadaşlar beni yaklaşık bir saat bekletti ve öyle çağırdılar role, bu sıkıntı değil rollerinde bir problem olmuş olabilir. Devamında ise kişi bana hakaret etmeye ve kendini dövdürmek için yer aramaya başladı karakterimi sinirlendirmeye oynadı diyebiliriz her neyse. SS'leri aşağı bırakıyorum.

Burada aşağı kata iniyorum rol bitsin diye, saçmalamaya başlıyor arkadaş çünkü. Fakat peşimden gelip irite etmeye, inek diye spamlamaya devam ediyor.

Bu olay burada kapanıyor, daha sonrasında avukatım rolü yapan Butcher_Legacy @Legacy55 ile uzlaşmak için konuşmaya gidiyoruz, kişi bizi mix yoluyla ooc ticaret yapmaya davet ediyor.

Gördüğünüz gibi, ic ooc şikayet açmamak için 500 bin dolar istiyor bizden   :)

Yaptığı roller saçma ve irite edici, bir belediye çalışanı karşısındaki ona küfür etse bile sakinliğini korur ve güvenlik vesaire çağırır, kişi inek ((?)) köpek ((?)) gibi terimleri spamlayarak irite etmeye oynuyor.

Savunmam bu kadar, admin kararını bekleyebiliriz. Ayrıca attığı sslerin tam halini istiyorum, pmden bir mixleşme söz konusu gibi bir şüphe uyandırdı arkadaşın kesmesi.

#2 - 01.08.2022 23:57
Şikayet kapatıldı.