Konu: DeAngelo Wiggins - DM  (Okunma sayısı 88 defa)

#0 - 02.08.2022 18:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DeAngelo Wiggins @starlegend

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.08.2022  28:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, ben arabamla geziyordum ve İddlewood dan geçiyordum. Geçerken bi tane siyahi skinli arkadaş aracımı yumruklamaya başladı, bende araçtan iner inmez DeAngelo Wiggins isimli arkadaş beni vurdu. Sebebi nedir diye sordum kavgaya karıştın dedi. Ceza almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://cdn.discordapp.com/attachments/880868038897967106/1004051626283241574/samp_02_08_2022_18_24_45.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.08.2022 18:54
Merhaba Yoselin Esly. Orada seni vurma sebebim Idlewood'a gelen Troller ile birlikte bir olup, bize saldırmaya çalışman. Idlewood da yumruk attın, olayı @Lia isimli yetkili de gördü. Orada trollerle birlikte Idlewood'dan birkaç kişiye yumruk attığın için seni vurduk. Ortada DM'lik herhangi bir şey yok. Idlewood da rol yapıyoruz, günde birden fazla Troll geliyor. Bu yüzden de yumruk atan arkadaşları vuruyoruz, bunu herkes biliyor. Idlewood'a gelince ani bir şekilde arabandan inip hemen Troller gibi Idlewood da bulunan zencilere yumruk atmaya başladın. Eğer amacın Trollemek değil de, başka bir şey ise de Idlewood'a gelip kavga etmemeliydin. Orada anın etkisiyle video ya da ss alamadım. Ama @Lia isimli yetkili de oradaydı, görmüştür. Saygılarımla, iyi akşamlar.

Rol zevkini baltaladıysak eğer üzgünüm, bizim rollerimiz saçma saçma hooda gelip trolleyenler yüzünden sürekli bozuluyor. Seni de onlardan birisi sandık, anlaşabilirsek ve şikayeti geri çekersen sevinirim. Hooda gelip direkt olarak arabadan inip yumruk attığın için vuruldun. Kendimi yukarıda açıkladım, anlaşırsak mutlu olurum. @iambussyboss

#2 - 02.08.2022 19:09
"Yapılan bir ihlale, ihlal ile karşılık veremezsin." Alıntıladığım cümleyi sunucu içerisinde oldukça fazla duyuyor olmalısınız, en azından oyuncu şikayetlerinde çok sık kullanılan bir cümle.

Alıntı
Idlewood da rol yapıyoruz, günde birden fazla Troll geliyor. Bu yüzden de yumruk atan arkadaşları vuruyoruz, bunu herkes biliyor.

Evet, maalesef ki bazı zamanlar tek eğlencesi insanların huzurunu kaçırmak olan birkaç kullanıcı sunucumuza giriş yapabiliyor. Bu kullanıcıları tespit etmek ve cezalandırmayı yapmak bizim öncelikli görevlerimizden biri. Bu tarz durumlarda oyuncunun yapması gereken tek şey rapor atmak beklemek olmalı, onu vurmak değil. Eğer sistem böyle işleseydi bize gerek kalmazdı, herkes kendince yapılan bütün ihlalleri vurarak çözebilirdi.

Ceza alacaksınız.