Konu: Roger Tunstall 30.07.2022  (Okunma sayısı 190 defa)

#0 - 30.07.2022 01:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @XDusty Roger Tunstall

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.07.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car-Ramming

Alıntı
Car-Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yönetim ekibi tarafından düzenlenen bir yarışta P.I.T atılması.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi support, gereken cezayı almasını talep ediyorum, iyi forumlar.

#1 - 30.07.2022 01:43
Yeni bir günün ilk saatlerinden selam,

Cuma etkinliklerinin arasında yer alan " illegal yarış " etkinliğine Roger Tunstall karakterim ile dahil oldum. Altımdaki aracı, internet üzerinden aratıldığında hızlı gittiğini, hızlı drift attığını & dönüşler sergilediğini, sağa - sola çok hızlı bir şekilde geçiş sağladığının bilgilerine erişebiliriz. Sunucuda yaklaşık 2-3 senedir bulunuyorum ve aktif olarak rol yaparak günlerimi geçiriyorum. Bu süreçte çok fazla araç değişimi yapmadan, insanların normal olarak kullandığı araçları tavsiye ederek kullandığımı dile getirebilirim. Bu 2-3 yıl içerisinde, daha önce hiç flash model bir araca sahip olmadığım, kullandığımı da pek hatırlayamadığımı söyleyebilirim.

Bir yetkili olarak ya da bir oyuncu olarak, yönetim ekibi tarafından düzenlenip oyunculara sergilenen bir rolde bu tür kuralları yapmayacağımı sana, diğer arkadaşlara ve yönetim ekibine bildirmek isterim. Video da görüldüğü üzere, sol şeritten sağ şeride geçmeye çalışırken çok hızlı bir şekilde geçiş sağlıyor ve senin önüne geçip PIT olarak algılandığı videoda görülüyor. Etkinlik içerisinde yer alan yarış başlangıcı ve sonuna kadar hiçbir oyuncuya engelleyebilecek ya da başka bir şey yapacak hareketlerde bulunmadım. Aynı şekilde sana da.

Videoyu incelediğinde ya da kendi gözünle baktığında PIT olarak algılaman normal ve bir şikayet açmak ise çok normal, kabul ediyorum. Fakat dediğim gibi, etkinlik içerisinde bulunan hiçbir oyuncuya engelleyecek ya da onların kazanmasını engelleyecek bir harekette bulunmadım.

Savunmam bu kadar, herkese iyi geceler, keyifli roller dilerim.

#2 - 30.07.2022 01:53
Flash hızlı dönen bir araç evet, ama normalde düz gidiyorsunuz ben yaklaşınca sag-sola dönüp bana vuruyorsunuz. Bu bana pek mantıklı gelmiyor, tünelde düm düz giderken ben yaklaşınca sola kırıp bana vuruyorsunuz. Tarafımca daha ileti gelmeyecek, videoda herşey gözüküyor 1'ci olabilir fakat tünelde düz yolda giderken solunuza geçerken bana vurup yarıştan elemeye çalışıyorsunuz. AÇIK ve net, yetkili kararı.
« Son Düzenleme: 30.07.2022 12:49 Rawzedna »

#3 - 31.07.2022 00:07
Yetkili bekleniyor, sonuçlanabilir.

#4 - 01.08.2022 22:25
Anlık olarak sunucuda birçok etkinlik bulunduğu ve dışardan gelen saldırılar sonucunda laglar mevcuttu. Unutmayın ki sizin ekranınızda gözüken ile bir başkasının ekranında görülen durum aynı olmayabilir. Bu bağlamda şikayeti kapatıyoruz.