Konu: Deathmatching  (Okunma sayısı 241 defa)

#10 - 29.07.2022 08:23
algı yaratmayın, rolümü yapıp cikiyorum. sikayet yetersiz kanıt, sucumuz varsa yatar cikariz.

#11 - 29.07.2022 12:33
Sivillerin, 65 kişilik bir mafya yapılanmasıyla, hatta senin bahsettiğin r19, mafya liderinin sağ koluyla bir düşmanlığın olamaz. Gerçeğe uzaklıktan rol yapıp benim aimim çok iyi diyip tanrıyım diye gezinip, adamlara idlewoodda şöyle vurduk böyle vurduk diye ortalıkta dolaşmanızın mantığı yok. Gerekli işlemlerin yapılıp deaglelerinin silinmesini talep ediyorum.
Herhangi bir düşmanlığın olamaz diyorsun, mafya liderinin sağ kolu'nun da kafasında r19 yazmıyor dostum. Senin kendi R19'un yanımıza aracıyla gelip küfür edip geri gidiyor. Bİr birlikte böyle R19'un böyle bir davranış yapması yanlış bir düşünce, ve silahlarımızın silinmesini gerektirecek herhangi bir kural ihlali yaptığımızı da düşünmüyorum, şikayetleri inceleyen yönetici daha detaylı bakarsa kimin haklı olduğunu veyahut olay içerisinde neden karakterlere sıkıldığını anlayacaktır. Böyle ileti fazlalığı yaparsak, kafa karışır ve kimin haklı veya kim neden vurulduğunu anlayamayız. Ayrıca şikayeti sen değil arkadaşaın (birliğindeki kişi açıyor.) Herhangi bir rütbendeki kişi şikayet açıyor ve sen gelip forum'da bizlere onlar adına savunma yapıyorsun. Bunu da yapmaman gerek, teşekkür ederim. Dafa fazla ileti atılmasına gerek yok, sonuçlanabilir.  :vice:

#12 - 29.07.2022 13:49
küfürü geçtim, kafana sıkarım diyor. sucum galiba oradan geçmek, su turk rolünü salın artık kanka

#13 - 30.07.2022 12:35
Türk rolunu sal diyorsun pekala diyelimki haklısın, Nc atmadan öncede gelip bölgem içerisinde meydan okuyup Main Street birliğini yanına alıp kışkırtma yapmaya ve adamlarımla dm atmaya çalışıyordun. Şimdi tekrar nc atmışsın bölgemde sürekli adamları kışkırtıp sana karşı yapılan role düşmanlık etmeye çalışıyorsun? Boşu boşuna kendini deli gibi yapma. Deaglelerinin silinmesini talep ediyorum.

#14 - 30.07.2022 12:50
Türk rolunu sal diyorsun pekala diyelimki haklısın, Nc atmadan öncede gelip bölgem içerisinde meydan okuyup Main Street birliğini yanına alıp kışkırtma yapmaya ve adamlarımla dm atmaya çalışıyordun. Şimdi tekrar nc atmışsın bölgemde sürekli adamları kışkırtıp sana karşı yapılan role düşmanlık etmeye çalışıyorsun? Boşu boşuna kendini deli gibi yapma. Deaglelerinin silinmesini talep ediyorum.

hükümsüz, şikayeti sen açsaydın. adın geçmiyor, daha fazla ileti atma kanka.

#15 - 30.07.2022 13:00

bana çamur atacağına ekibine bak baskan, hepsini vurdum pd gelince q attı hepsi :)

#16 - 30.07.2022 14:44

bana çamur atacağına ekibine bak baskan, hepsini vurdum pd gelince q attı hepsi :)

Burası "DM" sunucusu mu? Üç kişisiniz bir haftadan fazla oldu sizinle uğraşıp duruyoruz. Adamların silah yakalatması için adamlara bir hit atıp kendinizi kovalatıyorsunuz. Birde utanmadan bana karşı hepsini vurdum şöyle yaptım böyle yaptım diye savunma yapıyorsun.

#17 - 30.07.2022 20:50

Burası "DM" sunucusu mu? Üç kişisiniz bir haftadan fazla oldu sizinle uğraşıp duruyoruz. Adamların silah yakalatması için adamlara bir hit atıp kendinizi kovalatıyorsunuz. Birde utanmadan bana karşı hepsini vurdum şöyle yaptım böyle yaptım diye savunma yapıyorsun.
Burası dm sunucusu değil dostum, herhangi bir şikayetin varsa sende oyuncu şikayeti oluşturabilirsin. Başka bir şikayet üzerinden diyaloğa girmemize gerek yok ve şikayeti ileti fazlalığına çevirmemize gerek yok. Tarafımca adımın geçmediği yerde savunma gelmeyecektir, sonuçlanabilir.  :vice:

#18 - 01.08.2022 10:17
Kanıtlar yetersiz.