Konu: [ 28.07.2022 Lars McFlynn ] Car Ramming  (Okunma sayısı 131 defa)

#0 - 28.07.2022 11:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lars McFlynn @xNousy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Zavarin Apostolov @Crex - Razvigor Glavchev @KlausMr

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.07.2022 00:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Ramming

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarım beni arayıp mezarlığa çağırıyorlar, mezarlığa gittiğimde Comet marka bir araçtan kaçtıklarını görüyorum ve ilerleyen dakikalarda Lars karakterinin araca kasıtlı bir şekilde çarparak  bozduğunu görüyorum. Daha sonrasında Zavarin karakterini ve beni ezmeye de çalışıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 28.07.2022 12:01 ArtexBy »

#1 - 28.07.2022 14:54
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 30.07.2022 16:08
@xNousy 24 saat içinde savunmanızı yapın.

#3 - 30.07.2022 21:56
Öncelikle selam, iyi forumlar. Şahıslar, arkadaşımın aracını çalıp, firar ediyorlar ve bunu Emote atmadan yapıyorlar. Ardından, Comet aracım ile arkadaşımla beraber şehirde turluyoruz, onları bulmak için. Buluyoruz, peşlerine takılıyoruz. Ardından, onları buluyoruz ve mezarlığa sıkıştırıyoruz. Zaten, şahısların üzerine sürerken de Emote atıyorum. Zaten, göreceğiniz üzere Maske_33264 adlı kullanıcı, Bunny yaparak aracıma emotesuz şekilde Car Jack yapmaya çalışıyor. Bunu, videodan da görebiliriz.

#4 - 30.07.2022 22:14
Öncelikle iyi forumlar dilerim. Çalınan araç benim, Montogomery civarında yolda durup kaza rolü yaparken şahıslar hiçbir emote vermeden aracıma atlayıp kaçıyor. Sonrasında şehirde turlayarak aracımı arıyoruz ve buluyoruz. Ardından kişiler kaçıyor ve en sonunda kovalayarak mezarlıkta sıkıştırıyoruz. Orada da ufak bir mücadele geçiyor, şahıslar aracı terk ediyor ondan sonra. Daha sonrasında ise görüldüğü üzere Lars, araçla geri geri kaçıyor. Ardından emote vererek şahısların üzerine sürüyor. Tam o esnada videoda da görülen Maske_33264 adlı kullanıcı hiçbir emote vermeden hatta üstüne üstlük bunny yaparak aracın peşinden geliyor, Car Jack yapmaya çalışıyor. Durum bundan ibaret, tekrardan iyi forumlar.

#5 - 31.07.2022 09:31
Öncelikle iyi forumlar dilerim. Çalınan araç benim, Montogomery civarında yolda durup kaza rolü yaparken şahıslar hiçbir emote vermeden aracıma atlayıp kaçıyor. Sonrasında şehirde turlayarak aracımı arıyoruz ve buluyoruz. Ardından kişiler kaçıyor ve en sonunda kovalayarak mezarlıkta sıkıştırıyoruz. Orada da ufak bir mücadele geçiyor, şahıslar aracı terk ediyor ondan sonra. Daha sonrasında ise görüldüğü üzere Lars, araçla geri geri kaçıyor. Ardından emote vererek şahısların üzerine sürüyor. Tam o esnada videoda da görülen Maske_33264 adlı kullanıcı hiçbir emote vermeden hatta üstüne üstlük bunny yaparak aracın peşinden geliyor, Car Jack yapmaya çalışıyor. Durum bundan ibaret, tekrardan iyi forumlar.

Merhaba, emote verilmediğine dair kanıtlarınız varsa şikayet açabilirsiniz, araçla çarpmanız aracı terk etmeden önce oluyor ve emoteniz bulunmuyor, aracı bozmak için çarptığınız bariz şekilde ortada, car Jack yapıldığı videoda gözükmüyor, kanıdınız varsa şikayet oluşturabilirsiniz.

#6 - 31.07.2022 10:52

Merhaba, emote verilmediğine dair kanıtlarınız varsa şikayet açabilirsiniz, araçla çarpmanız aracı terk etmeden önce oluyor ve emoteniz bulunmuyor, aracı bozmak için çarptığınız bariz şekilde ortada, car Jack yapıldığı videoda gözükmüyor, kanıdınız varsa şikayet oluşturabilirsiniz.
Aracın çalınma olayı o kadar hızlı gelişti ki ss almak pek mümkün değildi, kanıtlar konusunda haklı olduğunuzu kabul etmek durumundayım. Videonun son kısımlarında zaten ben bulunmuyorum, aracı süren kişi de ben olmuyorum dolayısıyla. O konunun içerisinde yer almadığım için videoda görünen kısımlardan yola çıkarak bariz şekilde araca doğru bunny yaptığını görmekteyim. Fakat dediğim gibi araçla çarpma kısmında benlik bir durum yok, süren kişi Lars. O yüzden çarpma olayını Lars'a paslamak durumundayım, o daha iyi anlatabilir. Elimizdeki en büyük kanıt videonun sonundaki bunny yapan kişi oluyor. Umarım kendimi izah edebilmişimdir, iyi forumlar dilerim.

#7 - 31.07.2022 11:45
Öncelikle selam, iyi forumlar. Şahıslar, arkadaşımın aracını çalıp, firar ediyorlar ve bunu Emote atmadan yapıyorlar. Ardından, Comet aracım ile arkadaşımla beraber şehirde turluyoruz, onları bulmak için. Buluyoruz, peşlerine takılıyoruz. Ardından, onları buluyoruz ve mezarlığa sıkıştırıyoruz. Zaten, şahısların üzerine sürerken de Emote atıyorum. Zaten, göreceğiniz üzere Maske_33264 adlı kullanıcı, Bunny yaparak aracıma emotesuz şekilde Car Jack yapmaya çalışıyor. Bunu, videodan da görebiliriz.
Merhaba, video kaydında Maske_33264'ün aracın kapısını açmaya çalıştığı vs. gözükmüyor, ek olarak şikayet üzerine sürmeden dolayı değil araca emotesiz ve rol kurallarına aykırı şekilde çarptığınız için açıldı, sonuçlanabilir.

#8 - 01.08.2022 10:23
Karakter ceza alacak.