Konu: [28.07.2022 - Rocco Martinus]  (Okunma sayısı 103 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.07.2022 12:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rocco Martinus @haskan

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.07.2022 - 02:10 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted Roleplay - Mixing - Legal kural ihlali

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Vice Mall tarafına doğru yürüyerek gittim. Bu arada bu yan karakterim. Arada sırada rol yapmak için giriyorum. Vice Mall taraflarında bir grupla karşılaştım ve tanışma rolü gerçekleşti. Rol sonrasında beni evime bırakabileceklerini söylediler ve ben de kabul ettim. Goverment aracı ile yola çıktık. Herhangi bir telefon görüşmesi olmadan Rocco isimli arkadaş bir anda evin önünde belirdi. Hiçbir şekilde bir rol bağımız yok ve arkadaş; "seks var mı?" diye bağırıyor. Sonrasında ise "geceliğin ne kadar?" , "Paran kadar konuş" tarzı cümleler kullanıyor. İlerleyen görüntülerde ise "Off hemde Alaska soğuk pussy" diyor ve bende bununla beraber ufak bir emote ile olay yerinden uzaklaşmaya çalışıyorum. Ardından David Thomas isimli arkadaş arkamdan kovalamaya başlıyor ve hiçbir emote olmadan sopayla beni dövmeye kalkıyor. Artı olarak belirtmek isterim Rocco Martinus isimli arkadaş Vice Şehri Belediyesinin bir üyesi. Yani legal bir arkadaş. Legal birisinin bu denli derin rollere girişmesi bence aşırı derecede saçma ve legal birlik mantığına aykırı. Kişi yeni oyuncu falan değil. Oyunda 120 saati devirmiş bir insan. Artı olarak bir kez rol destek almış birisi. Rol desteği verilecekse verilmesi taraftarıyım ama arkadaşın Vice Şehri Belediyesi içerisinde bulunmaması taraftarıyım. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Evin oraya gelirken mix yapmadığına dair bir ekran görüntüsü yollamanı istiyorum.

#1 - 28.07.2022 16:43
David Thomas ve Rocco Martinus isimli arkadaşlara rol destek ekibi tarafından tekrar bir rol desteği verilirse çok harika olur. Şu anda sanırım tekil rol yapan bir ekip. Eğer ki rol destek verilip başka kullanıcılarla role girdiklerinde birdaha kural ihlali yapmayacaklarını umuyorum.

#2 - 29.07.2022 22:09
Kişiler yasaklanmış, K&A