Konu: [28.07.2022 - Jorquez Kyle] Birden Fazla Kural İhlali  (Okunma sayısı 135 defa)

#0 - 28.07.2022 18:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jorquez_Kyle - @UtkuJR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.07.2022 17:00 - 17:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

- /me ile verilen hareketten alakasız veya aşırı bir hareket gerçekeştirmek: (Örneğin /me silahla bacağına ateş eder. belirtildikten sonra oyuncuya art arda ateş edip sistemsel bayıltmak)

3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.
- Herhangi bir rol yapmadan bir mülkün, eşyanın sistemsel satışını yapmak
- Rol yapmadan karakterleri gasp etmeye çalışmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kamyonculuk yaparken aracı yolun ortasına koymuş, Jorquez'e çarpıyorum. Küfür ediyor, brawl rolü gerçekleşiyor. Bayılıyorum, beni kaçırıyorlar ve bir yerde emotesiz dövüp bir apartmana koşarak sürüklüyorlar. Alt katta 30 dolar için sistemsiz beni gasp ediyor, daha sonrasında silahla bana sıkıyor, nerenden vuruldun diye /do atarak soruyor. Ardından aracıyla bir yere götürüp bacaklarımdan tutarak beni denize fırlatıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  Arkadaşın bana yaptığı rol bir saat sürdü, umarım eğlenmiştir.

« Son Düzenleme: 28.07.2022 18:15 jenesuispashomo »

#1 - 28.07.2022 18:17
Merhabalar, arkadaş rolsüz bir şekilde darp ve gasp edilirken ben de oradaydım. Şahidim. Kişi GBİ yaparak trucker bölgesinde beni de arkadaşlar beraber kaçırdı. Saygılar, sevgiler.

#2 - 28.07.2022 19:04
Öncelikle iyi forumlar, kişi öncelikle aracıma çarpıyor trucker bölgesinde bende sinirle küfür ediyorum, karşıdaki kişi de aynısını yapıyor ve beni kavgaya çağırıyor, kavgayı ben kazanıyorum ve adamı aracıma götürüyorum, kişi benimle brawl'a girip bana kafa tuttuğu için onu vuruyorum ve denize atıyorum, bir ihlal göremiyorum. Ayrıca burada konuya dahil olması gereken en son kişi Vargas Karakteridir, kişi illegal olmasına rağmen polise sığınıyor. Bunu yapamaz. Konuyu dağıttığım için özür dilerim, iyi forumlar.

#3 - 28.07.2022 19:21
Öncelikle iyi forumlar, kişi öncelikle aracıma çarpıyor trucker bölgesinde bende sinirle küfür ediyorum, karşıdaki kişi de aynısını yapıyor ve beni kavgaya çağırıyor, kavgayı ben kazanıyorum ve adamı aracıma götürüyorum, kişi benimle brawl'a girip bana kafa tuttuğu için onu vuruyorum ve denize atıyorum, bir ihlal göremiyorum. Ayrıca burada konuya dahil olması gereken en son kişi Vargas Karakteridir, kişi illegal olmasına rağmen polise sığınıyor. Bunu yapamaz. Konuyu dağıttığım için özür dilerim, iyi forumlar.

Aynısını ben de anlattım zaten, hiç mi okumadın şikayeti? Beni bacağımdan sürükleyip denize atmışsın (PG), ondan önce sistemsiz 30$ gasp etmişsin, emotesiz bana saldırdın ve bana kendin silahla sıkıp neremden vurulduğumu sormuşsun. Hepsi SS'lerde var. Cevap bekliyorum, sana da iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 28.07.2022 19:31 jenesuispashomo »

#4 - 28.07.2022 20:17

Herhangi bir kişinin bir konuda "sözde" hatalı olması, senin hatalarını söyleyemeyeceği anlamına gelmez. Ayrıca arkadaşa gözümün önünde /me girişir diyerek hiçbir şey demeden saldırdın. Sonra kendi kendine beni ensemden yakalayıp arabaya atıp GBİ yaparak götürdün. Kendini başka kişilerin sen taraflı olan hatalarını yüzüne vurarak savunamazsın. Saygılarımla.

#5 - 28.07.2022 20:23
Ben bu arkadaşın pasif agresif davranışlarını güvenli bölgelerde de gördüm. İnsanlara gerekli/gereksiz agresif tavırlar takılarak sürekli saldırmaya çalışıyor. En ufak bir olayda, en ufak bir tartışlamda kavga etmeye ve agresif rol yapmaya her zaman istekli ve hazır. Sosyal roleplay konusunda da herhangi bir isteği yok. Tamamen fight odaklı bir roleplay tarzı var. Bundan önceki olaylara da tanık olarak arkadaşa şahidim.

#6 - 28.07.2022 23:52
Kardeşim seni ilk defa görüyorum fakat sizin de güvenli bölgelerde açık ve bariz olarak brawl'a girdiğinize tanık oldum, ayrıca şikayetten haberin nasıl oldu bilmiyorum, topluca anlaşıp yorum atılmış gibi, mixing olarsk yorumladım. Ben savunmamı yaptım zaten araya dahil olman çok saçma

#7 - 29.07.2022 00:13
Kardeşim seni ilk defa görüyorum fakat sizin de güvenli bölgelerde açık ve bariz olarak brawl'a girdiğinize tanık oldum, ayrıca şikayetten haberin nasıl oldu bilmiyorum, topluca anlaşıp yorum atılmış gibi, mixing olarsk yorumladım. Ben savunmamı yaptım zaten araya dahil olman çok saçma

Tekrardan dediğim gibi: "Herhangi bir kişinin bir konuda "sözde" hatalı olması, senin hatalarını söyleyemeyeceği anlamına gelmez." Ayrıca arkadaşla rolün içinde beraber vardık, ben de oradaydım o yüzden şikayetten haberim oldu. Forumda da şikayetleri bol bol takip ediyorum. Güvenli Bölgelerde girilen fightlar senin de ihlal yapmana bahane olmamalı bence. Diğer yandan sunucunun selahiyeti için burada doğrulardan ve gerçeklerden bahsetmem gerektiğini savunuyorum.

#8 - 29.07.2022 11:58

Arkadaşların senin aleyhinde kanıtı yok, kendi aramızda falan anlaşmadık da.

#9 - 01.08.2022 10:03
Merhabalar, karakter ceza alacak.