Konu: [30.07.2022 - Isaiah Sarkisyan - Darterrius Holloway] RK + Mixing + 5 Sv Kuralı  (Okunma sayısı 217 defa)

#0 - 30.07.2022 05:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Isaiah Sarkisyan @sekergibiyersinmermi Darterrius Holloway @tekbaşına

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Edward Congrey - Pamira Cherry

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RK - Mixing - 5 Seviye Silah Kullanma Kural İhlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi RK'lı olmasına rağmen ateş açıyor, ek olarak yakalamamıza rağmen q atıyor ve arkadaşları mixing ile bölgeye gelerek polislere ateş açıyor, herhangi bir arama veya mesaj söz konusu değil, videoda görebilirsiniz. Arkadaşları mixing ile geldikten sonra kendisi de oyuna giriyor RK'lı olmasına rağmen ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burada başka memur tarafından düşürülüyor. Saat 03:46

Burada kişi yakalanıyor Beanbag ile etkisiz hale getiriliyor üst araması ve el koyma işlemleri sırasında q atıyor bu esnada mixing ile diğer kişileri çağırıyor, diğer kişiler bize ateş açıyor ardından q atan kişi tekrar oyuna giriyor, çatışmaya RK'lı halde dahil oluyor. Isaiah Sarkisyan C-Bug yapıyor hile durumu var mı yok mu pek anlamam anlayan yetkili videoyu dikkatli izleyebilir. Kural ihlali zinciri.

Ek açıklamalar(varsa):
Ek olarak Darterrius Holloway 5 seviye olmadan silah kullanıyor.

« Son Düzenleme: 30.07.2022 05:15 Roseven »

#1 - 30.07.2022 05:17
Merhaba, ek olarak bir şey daha eklemek istiyorum;

03.49'da düşüyorum. Fakat  Isaiah Sarkisyan aşağıdaki videoda saat 03.44'de RK oluyor.

#2 - 30.07.2022 05:25
Selamlar, şahitliğimi onaylıyorum. Üstteki ss'lere ek olarak;

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

#3 - 30.07.2022 12:12
Merhaba, orada hasarlarınız buga giriyor. Benim AK model silahım bile yok. Bağlantım koptuktan sonra max (2dk) sonra oyuna giriyorum. Hilem falan yok, wine oynamak için kafanızdan bahaneler üretmeyin. Ayrıca bu videoda
ismim bile gözükmüyor. Ben olduğumu nereden biliyorsunuz? Tekrar ediyorum, orada hasarlar buglu. Benim AK'm falan yok. Tek size bağlantımın olduğu yerde sıktım.

#4 - 30.07.2022 17:29
beş seviye kuralından bir haberim yoktu, kusura bakmayın arkadaşlar. iyi forumlar.

#5 - 30.07.2022 18:48
Merhaba, videoda bulunan Edward'ı düşüren maskeli benim. Herhangi bir cbug bulunmuyor. Bir kere sıkıp eğilip tekrar sıkıp kalkıyorum. Herhangi bir kural ihlali bulunmuyor, c-roll atıyorum. İyi günler.

#6 - 01.08.2022 10:13
Ceza verilmeyecek, kanıtlar yetersiz. /q için ceza alacak.