Konu: Antonio Castello oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.07.2022 18:29
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio_Castello, Baderman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hector_Collins

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.20-17.30 civarı 28.07.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: kısaltma ve türkçe terim kullanımı, DM, gereksiz agresif rol, spawn kill, ooc bölme.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Ben aracımla gezerken sunshine autos'un önünde iki kişinin "amk" kullanarak konuştuğunu gördüm ic chatten. Ve kişinin id'sini almak için peşlerinden giderken aniden durdular ben de arkadan çarptım sonrasında agresif rol yapacaklarını anladığım için hemen video kaydımı açtım oyuna geri döndüğümde ise bana saldırıyorlardı. Sonrasında ss lerimi ve video kaydımı kaydedip şikayet için uğraşırken bana spawn kill attılar ooc böldüler, hatta son ss'de kişi aracına çarptığım için saldırdığını da itiraf ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Video kaydı:  https://youtu.be/IHth0x85pCY

Ek açıklamalar(varsa): Ss'lerde ve video kaydında her şey gözüküyor ve bu şahsın önceden de hile sebebiyle yasaklaması varmış forum hesabını incelerken gördüm böyle kişilerin sunucuda barınmaması gerekiyor bence.

#1 - 29.07.2022 09:23
@Baderman Kısa süre içerisinde savunmanızı yapın.

#2 - 30.07.2022 13:57
Karakter yapmış olduğu ihlaller ve hakkında açılmış olduğu bir çok şikayetten dolayı Trolling kapsamı altında cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 30.07.2022 16:50 Hammerlein »