0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GBI'da araç çalmak.
Zaten çaldıktan sonra Gbi olduğunu anlayıp geri getiriyorum saçmalık, çalıp geri gelmezdim belki ihlal olduğunu anladıktan sonra rolü delleyip aracı geri veriyorum .d
Alıntı yapılan: Crex - 28.07.2022 17:47Zaten çaldıktan sonra Gbi olduğunu anlayıp geri getiriyorum saçmalık, çalıp geri gelmezdim belki ihlal olduğunu anladıktan sonra rolü delleyip aracı geri veriyorum .dRolü nasıl delliyorsun, MTA falan mı oynuyorsun ve nasıl kafana göre kimseden izin almadan rolü delliyorsun?
Alıntı yapılan: PabloEmilioEscobar - 28.07.2022 17:51Alıntı yapılan: Crex - 28.07.2022 17:47Zaten çaldıktan sonra Gbi olduğunu anlayıp geri getiriyorum saçmalık, çalıp geri gelmezdim belki ihlal olduğunu anladıktan sonra rolü delleyip aracı geri veriyorum .dRolü nasıl delliyorsun, MTA falan mı oynuyorsun ve nasıl kafana göre kimseden izin almadan rolü delliyorsun?Güzel kardeşim sana zaten aracı verdim daha ne
Alıntı yapılan: Crex - 28.07.2022 17:52Alıntı yapılan: PabloEmilioEscobar - 28.07.2022 17:51Alıntı yapılan: Crex - 28.07.2022 17:47Zaten çaldıktan sonra Gbi olduğunu anlayıp geri getiriyorum saçmalık, çalıp geri gelmezdim belki ihlal olduğunu anladıktan sonra rolü delleyip aracı geri veriyorum .dRolü nasıl delliyorsun, MTA falan mı oynuyorsun ve nasıl kafana göre kimseden izin almadan rolü delliyorsun?Güzel kardeşim sana zaten aracı verdim daha neYaptığın şeyin farkına varmak o şeyi işlemediğin anlamına gelmez, bir tane daha yanıt yazmayacağım, adminlerin kararına kalmış.
Alıntı yapılan: PabloEmilioEscobar - 28.07.2022 17:53Alıntı yapılan: Crex - 28.07.2022 17:52Alıntı yapılan: PabloEmilioEscobar - 28.07.2022 17:51Alıntı yapılan: Crex - 28.07.2022 17:47Zaten çaldıktan sonra Gbi olduğunu anlayıp geri getiriyorum saçmalık, çalıp geri gelmezdim belki ihlal olduğunu anladıktan sonra rolü delleyip aracı geri veriyorum .dRolü nasıl delliyorsun, MTA falan mı oynuyorsun ve nasıl kafana göre kimseden izin almadan rolü delliyorsun?Güzel kardeşim sana zaten aracı verdim daha neYaptığın şeyin farkına varmak o şeyi işlemediğin anlamına gelmez, bir tane daha yanıt yazmayacağım, adminlerin kararına kalmış.Senin sıkıntılarlınla uğraşacak değilim kanka geri getirdim halen şikayet açıcam diyon pişman olup geri getiriyorum zaten daha derdin ne ki