Konu: Vladilen_Fyodorov - Retarted RP.  (Okunma sayısı 95 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.07.2022 18:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vladilen_Fyodorov - @sThykes

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanıtlarımda görüldüğü üzere duvarın arkasından, rol yaparak. Bakın emotesiz çalıp kaçmamak için, emote atıyorum aniden arkasını dönüp ben araca bindiğimde aracı kilitliyor ve araca binmememi sağlıyor. Ben o sırada öyle maskeli şekilde kalıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin tekrar yapması için cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 26.07.2022 18:43
Aracımı oraya bıraktığım zaman kişiyi duvarın oradayken fark ettim, maskeliydi aracı çalacağını tahmin ediyordum zaten bu yüzden aracı kilitledim.

#2 - 26.07.2022 18:49
Arkadaş "çalar ve kaçar" şeklinde bir emote vermiş, retarded rp kapsamında ceza almasını istiyorum. Henüz yapmadığı bir faaliyeti emote'a dökerek yapmış gibi gösteriyor.

#3 - 26.07.2022 18:55
Arkadaş "çalar ve kaçar" şeklinde bir emote vermiş, retarded rp kapsamında ceza almasını istiyorum. Henüz yapmadığı bir faaliyeti emote'a dökerek yapmış gibi gösteriyor.
Şöyle anlatayım, emotemde duvar arkasında olduğumu belirttim. /dene fonksiyonu ile görme rolü gerçekleştirebilirdin, /me çalar ve kaçar. Emotesi araca binerken attığım emoteydi, anlayamadıysan araca bindiğim için çalar ve kaçar attım o anda aracı kilitledin. Chatımda "[VC]Bu aracın kapıları kilitli." Yazmaktaydı, buda araca bindiğimde kilitlediğinin kanıtı.

#4 - 26.07.2022 21:07
Araca bindiğinde kilitlemedim, araca binmeden önce kilitledim aynı esnada araca binmeye çalıştığın için ekranına "[VC]Bu aracın kapıları kilitli." yazısı düşmesi doğal.

Daha fazla ileti gelmeyecek tarafımdan, yetkili kararı beklenebilir.

#5 - 26.07.2022 21:17
Araca bindiğinde kilitlemedim, araca binmeden önce kilitledim aynı esnada araca binmeye çalıştığın için ekranına "[VC]Bu aracın kapıları kilitli." yazısı düşmesi doğal.

Daha fazla ileti gelmeyecek tarafımdan, yetkili kararı beklenebilir.
Benim duvara saklanma emotem beni gör diye değildi. /dene ile görmeliydin.
Yetkili kararı beklenebilir.

#6 - 27.07.2022 10:21
Orada karakterin sizi görmesi için /dene komutu atmasına gerek yok. Karakterin arkasında olsaydınız, belki. Uzaktan kumanda ile aracını kilitleyebilir, yeni nesil bir araç. Ceza verilmeyecek.