Konu: [26.07.2022 - Keyshawn_Wright] Uygunsuz Rol ve Retarded RP  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.07.2022 15:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keyshawn_Wright @behzatç

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kordelya Lagunova (Bir tek benim fısıldadı.)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.07.2022 14:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.

9.1. - bir oyuncuyu tiksindirebilecek her türlü uygunsuz davranışlar

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol esnasında bir anda gelip sergilediği uygunsuz rol ve retarded rp örneği. Çok bariz zaten, ekstra yoruma gerek yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Normalde şikayet yanlısı birisi değilim ama böyle hareketlerden evet rahatsız oluyorum. O yüzden şikayet açtım. Kişi 58 lv olmuş ama bu şekilde bir rol anlayışından kurtulması gerektiğine inanıyorum.

#1 - 26.07.2022 20:02
Sadece senle role girmeye çalıştım, ıc olarak seksi göründüğün için. Herhangi bir ihlal göremiyorum, yaptığım rol sana göre saçma veya yanlış olabilir. Fakat bana göre bu durum böyle değil. Savunmamı yaptım, sonuçlanabilir. Daha fazla ileti atılmazsa sevinirim.  :sampanya:

#2 - 27.07.2022 01:51
Evet, açıklamam yok. Sonuçlanabilir.

#3 - 27.07.2022 10:49
Karakter ceza alacak.