Konu: 25.07.2022 - Sean Lue Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.07.2022 19:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sean_Lue  @hexerino

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.02.2022 / 04:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Dolandırıcılık

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar dün akşam oyundayken bir telefon geldi açtım şahıs aracının motor tamiri ihtiyacı olduğunu söyledi gittik felan işte yurtdışındaydım aa aracım hazczedilmiş motorunu yaptıracak param var fakat aracı vergi dairesi haczedmiş nasıl olacak felan dedi kişiye yardım ettim tamamen iyi niyetimle 10.000$ borç para verdim vergiyi ödemesi için kişi aldı ödedi aracını çıkarttı yarın ödeyeceğim felan dedi bugün oldu PM kapatmalara felan başladı asla ve asla ulaşmıyor bana. Dolandırıldım yani kısacası kişinin gerekli cezayı almasını ve benim para iademi taleb ediyorum teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:    

Ek açıklamalar(varsa): Kişi dün akşam aracının motorunu yaptırma vaadi ile beni aradı gittim araç haczedildi dedi on bin para lazım bende borç olarak verdim yarın ödeme şartı ile bugün sabahtan bu yana aktifti afk değildi paramı felan da ödemedi hiçbir şekilde AFK numarası yapmaya devam etti sonradan pm yollamak istedim konuşmaya başlamadan direkt PM kapadı gereken cezayı almasını ve paramın iadesini taleb ediyorum.

#1 - 25.07.2022 23:38
IC Dolandırıcılık, bir şey olmaz diye düşünüyorum.
"2-Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır."
Şu an in-aktif mi bilmiyorum, konuya dahil olduğum için kusura bakmayın.

#2 - 26.07.2022 14:35
Konuyla alakam yok ama dolandırıcılık dışında meslek aracının kişisel kullanımı ihlalini görüyorum. Dahil olduğum için kusura bakmayın.

#3 - 26.07.2022 19:11
Ekstra olarak bu yaptığı ihlal doğrultusundada şikayetçiyim teşekkürler.

#4 - 27.07.2022 10:55
Merhabalar, Dolandırıcılık Rolleri inaktif. @hexerino Kişiye parasını teslim edin lütfen.