Konu: [23.07.2022 - Maske_25352 ] DM  (Okunma sayısı 410 defa)

#10 - 24.07.2022 01:23
Merhaba, rolün başında bizzat vardım o yüzden eklemem gereken bir şeyler var. Biz Vinzenzo Stefano ile şehir dışında kamp rolü yapıyorduk fakat birden Merlan adlı karakter Vincenzo Stefano'yu arıyor ve kendini polis olarak tanıtıp bizi trollemeye çalışıyor ardından Vincenzo Stefano'yu kaçırıp trollemeye devam ediyor bu rolün ardından Sonny Pochettini'yi ic olarak arıyorum ve olayları bizzat anlatıyorum. Sonny olayı duyunca herkesi hood'a çağrıyor fakat Merlan Guida ve Nicky Zappalino karakterleri tedirgin davrandığı için Sonny Pochettini şüpheleniyor ardından Merlan ve Nicky karakterleri kaçmaya başlıyorlar biz de peşlerinden koşuyoruz ve Sonny Pochettini Nicky Zappalino adlı karakteri kaçarken öldürüyor sonra Merlan'ı hem birlikten hem de Discord'dan atıyoruz. Şimdi Sonny nin sizinle hiçbir mevzusu yok adamın kendi birliğindeki adamları ile bir alıp veremediği yok her şey bu rolden sonra oldu ayrıca Sonny ile ne zaman rol yaptınızda aranızda bir kin oldu anlamış değilim. Neyse aradan bir kaç dakika sonra Merlan Guida adlı karakter bir anda hood'a geri dönüp herkese ateş açmaya başlıyor. Şimdi gelelim işin aslına yaptığınız rollerin ne kadar saçma olduğu ortada böyle saçma sapan bir role bu kadar yalandan ibaret bir savunma yazmak cidden garip. Acaba düşman olduğunuzdan Sonny Pochetti'nin de haberi var mı? Seni ayakçısı olarak gören bir kişinin, seni düşmanı olarak göreceğini sanmıyorum. Bu arada o trolleme olayı sadece bununla sınırlı değil nereden baksanız 30 35 dakika kadar bir trolleme oluyor. Şahısların en ağır şekilde ceza almasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 24.07.2022 01:33 lonewolf97 »

#11 - 24.07.2022 02:40
Merhaba, rolün başında bizzat vardım o yüzden eklemem gereken bir şeyler var. Biz Vinzenzo Stefano ile şehir dışında kamp rolü yapıyorduk fakat birden Merlan adlı karakter Vincenzo Stefano'yu arıyor ve kendini polis olarak tanıtıp bizi trollemeye çalışıyor ardından Vincenzo Stefano'yu kaçırıp trollemeye devam ediyor bu rolün ardından Sonny Pochettini'yi ic olarak arıyorum ve olayları bizzat anlatıyorum. Sonny olayı duyunca herkesi hood'a çağrıyor fakat Merlan Guida ve Nicky Zappalino karakterleri tedirgin davrandığı için Sonny Pochettini şüpheleniyor ardından Merlan ve Nicky karakterleri kaçmaya başlıyorlar biz de peşlerinden koşuyoruz ve Sonny Pochettini Nicky Zappalino adlı karakteri kaçarken öldürüyor sonra Merlan'ı hem birlikten hem de Discord'dan atıyoruz. Şimdi Sonny nin sizinle hiçbir mevzusu yok adamın kendi birliğindeki adamları ile bir alıp veremediği yok her şey bu rolden sonra oldu ayrıca Sonny ile ne zaman rol yaptınızda aranızda bir kin oldu anlamış değilim. Neyse aradan bir kaç dakika sonra Merlan Guida adlı karakter bir anda hood'a geri dönüp herkese ateş açmaya başlıyor. Şimdi gelelim işin aslına yaptığınız rollerin ne kadar saçma olduğu ortada böyle saçma sapan bir role bu kadar yalandan ibaret bir savunma yazmak cidden garip. Acaba düşman olduğunuzdan Sonny Pochetti'nin de haberi var mı? Seni ayakçısı olarak gören bir kişinin, seni düşmanı olarak göreceğini sanmıyorum. Bu arada o trolleme olayı sadece bununla sınırlı değil nereden baksanız 30 35 dakika kadar bir trolleme oluyor. Şahısların en ağır şekilde ceza almasını talep ediyorum.
Evet, Merlan'ı hem birlikten hem discorddan atıyorsunuz. Sonny'nin bizimle hiçbir mevzusu yok, haklısın dostum. Çok güzel bir uğurlama oldu teşekkür ederim. Şikayeti boş boş uzatmaya gerek yok, her şeyi kanıtıyla beraber arkadaşım yazdı.

#12 - 24.07.2022 02:48
Kanıtları varsa salla kankam, troll olay falan da değil. Vincenzo'yu Wiseguy'dan birinin emriyle aldık ve güven testi amacıyla sorguya çektik. Ardından olaylar gelişti DM falan da yok, altını dolduramayacağınız iddiaları ortaya atmayın.

#13 - 24.07.2022 09:28
Öncelikle tekrardan merhabalar, discord ssi hakkında bir yorum yapacağım. Görüldüğü gibi (düzenlendi) yazıyor ilk önce kill yazmıştım DM yerine, kill ve ölü yan yana durunca mantıklı olduğunu düşünmediğim için hemen düzenledim. DM yaptım, adam vurmayı DM olarak adlandırdım kısaca. Bunu yetkililer yayın açınca da aynı tabiri kullanıyor bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Ayrıca discord ssleri kanıt niteliği taşımıyor, eğer taşısaydı alttaki ekran görüntülerinden OOC kin adı altında bir şikayet oluştururdum.
Spoiler: GösterGizle

Ayırca bi' oyunu bu kadar ciddiye almamanızı öneririm, hoş bir şey değil.

Olayı bu kadar ciddiye alma sebebimizi anlasaydın birlik içerisinde adam kaçırıp rol yapmazdın, iki kişi gelip onca emeği çöp edemez. Sizin ile ic, ooc hiçbir sorunum bulunmuyordu bu olayı yaşayana kadar. Umarım gittiğiniz birliktede bu şekilde sorunlar çıkartmazsınız. Daha fazla bir şey demeyeceğim @lonewolf97 her şeyi söylemiş benim yerime.
« Son Düzenleme: 24.07.2022 13:00 ErenTryki »

#14 - 24.07.2022 14:09
1. Adım : Underboss'un Merlan'a ve Nicky'e ateş etsin.
2. Adım : Underboss'un Nicky'i CK'lasın
3. Adım : Merlan Underboss'a ve İspiyoncuya ateş etsin, onu korumak için yumrukla saldır
4. Adım : Vurulunca şikayet oluştur ve discordda paylaşıp herkese yorum attır.

Nasıl vurunca kendinizi tamamen haklı hissediyorsanız, aynı şekilde vurulduğunuzda da öyle hissediyorsunuz. Dokunulmaz değilsiniz, başka olayları ortaya atarak, discorddan insanları etiketleyip yorum attırarak olayı saptıramazsınız. Bırakın yetkili kişi gelsin, ortada ihlal olup olmadığını açıklasın.r.
« Son Düzenleme: 24.07.2022 14:22 jzeNko »

#15 - 25.07.2022 22:22
Merhaba,

Merlan karakterinin ölüm emirini verdiğiniz için karakter böyle bir role girişmiş. Trolling konusuna gelecek olursak bir insanı öldürmek ile tehdit ederseniz ve emirini verirseniz bu insanın gözü hiç bir şeyi görmez. Boss, Capo, Soldier, Associate vs. aile içerisinde kendini kurtarmak için her şeyi yapabilir. Diğer iki karakterin vurulmasının video kayıdı olmadığından olayın nasıl gerçekleştiğini (üstlerine mi koştu? ona yumruk mu attı? ) bilemiyoruz. Bu yüzden iddia olarak değerlendirmek zorundayız.