Konu: [26-07-2022] Jorquez_Kyle Bug Abuse - NONRP  (Okunma sayısı 108 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.07.2022 14:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jorquez_Kyle @UtkuJR

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leonardo Martinez @tr_ouz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
BugABUSE
NonRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarımız GYM sonrası antreman yaparken Sofia karakteri yere düştü, şikayetteki arkadaş da gelip Sofia'nın üzerine /sit 7 attı, kalk dedim ve böyle bir role girdik, arkadaş kaçtı arabası burada kaldı aracı hurdalatacakken aracı uzaktan sakladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): RetardRP yapıp rolün devamını kabullenmeyip araç saklıyor gereken yapılırsa sevinirim.

« Son Düzenleme: 26.07.2022 15:16 lencarst »

#1 - 26.07.2022 16:42
Aracı rol bittiği için çektim, orda durmasın diye değil. Ayrıca hurdalattığınzdada yine bana gelicekti sonuç olarak, aracı oradan her türlü alabilirdim, almak için almadım, olay yerinden uzaklaşınca rol bittiği için aracımı da normal olarak çektim. Şikayeti reddediyorum.

#2 - 26.07.2022 17:18
Rolün bittiği vesaire yok dostum, aracın için geleceğini düşünerek bekledik zaten rol bölgemiz, kendin de söylüyorsun aracını çektiğini ihlal ortada.

#3 - 26.07.2022 17:43
Dostum aracı çekmek bi ihlal değil?

#4 - 27.07.2022 10:19
Merhabalar, realistik olarak düşünürsek aracınızı çekmek mantıklı değil. Keşke gerçek yaşantımızda da böyle bir şey yapabilsek... Aracınızı çekmek yerine tekrar rol ile gidip alabilirdiniz. Karakter ceza alacak.