Konu: Kayla Langley - Cache Mining  (Okunma sayısı 519 defa)

#0 - 23.07.2022 23:33
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Kayla Langley - @eRnnnnn
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yuisa Ashina - @Westie
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23 Temmuz, 2022 Cumartesi. - 23:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Uzun bir süre önce modeli yaptım ve sunucuya, kendi karakterime yükledim. Ticket: https://prnt.sc/spKfRc8diQKb - Rol esnasında karşılaştığım birisi tarafından bana ait olan modelin çalınıp, retexture atılarak sunucuya yükletildiğini gördüm. Kişiye sorduğumda, "arkadaşım yaptı, değişim atamam, mining olduğunu bilmiyorum" tarzı cevaplar aldım. Modelim showroomumun ilk kısımlarında yer alıyor, önceden kendime yaptığım model. Şikayet yoluna başvurmayacaktım fakat dalga geçer gibi bir cevap aldığım için şikayet yoluna başvurdum. Modelin çalındığını eline koyduğum bug ile anladım. Elini direkt olarak kolu ile rigledim, parmaklar işlev görmüyor kontrol yapıldığında daha iyi anlaşılır. Kişi de zaten mining olduğunu kendisi söylüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
BANA AİT OLAN MODEL VE TXD DOSYASINDAN BİR PARÇA;

KARŞI TARAFIN MODELİ;

Ek açıklamalar(varsa):

Modelinin oyun içerisinden iç yapısına baktığımda da aynı olduğunu görüyorum, TXDyi de kontrol edebilirsiniz. Aynısı çıkacak.

#1 - 23.07.2022 23:36
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 24.07.2022 01:32

#3 - 24.07.2022 02:34
Selamlar, öncelikle kişi "Değişim atamam, mining olduğunu bilmiyordum" gibisinden pm attığımı söylemiş, fakat değişim atamam yerine "değişim hakkımı kullandım, değişim atamam. Yeni skin ekletme hakkı almam gerek." ve "Kullanıldığını bilmiyorum"  diye belirtmiştim. Arkadaşımdan aldım kısmı doğru, yaklaşık bir ay önce (tam hatırlamıyorum) Discord üzerinden sesli bir grup açmıştık, arkadaşlarıma kız karaktere geçeceğimi belirttim ve skin yapan birisini tanıyor musunuz diye sordum. Arkadaşım da bana elinde bir kız skini olduğunu ve atabileceğini söyledi, ben de atmasını istedim, arkadaşım Vice'da oynamıyor. Bana skini attığında şu anki kafası ile birlikte attı, ben de beğendiğimi ekletip kullanacağımı söyledim. Arkadaşım başka SAMP sunucularında kullandığını söyledi. Çaldı mı çalmadı mı bilmiyordum. Şikayetin açıldığını gördüğümde arkadaşıma o gruba beni alır mısın diye sordum, grubu kapattığını söyledi. Onun dışında bu güncellemede skin değişim hakkını kullanıp bu skini eklettim, forum karakterlerimde bile skin değişmedi. Tek bulabildiğim indirilenlerdeki indirme tarihim. Dalga geçer gibi bir tavırım yoktu, sadece şikayet açabileceğini söyledim. Skin değişim hakkı geri verilirse, modelimi değiştireceğimi belirtmek isterim. Başka bir ss isterseniz atabilirim. Gördüğünüz üzere forumda bile fotoğraf olarak ayarlanmadı skin. Zaten NC attım, şikayete kontrol edeceğim.

https://prnt.sc/c09X-inUgNZZ
« Son Düzenleme: 25.07.2022 20:01 eRnnnnn »

#4 - 25.07.2022 22:36
Skin silinecek, ekstra olarak herhangi bir hak tanımlanmayacak.