Konu: 23.07.2022 Dean_Orren Trolling/Dm  (Okunma sayısı 60 defa)

#0 - 23.07.2022 13:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dean_Orren @DeanOrren

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -----

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.07.2022 13:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Afk karakterimi troll amaçlı yaralıya düşürdü /TROLLİNG/DM

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kanıtlar yeterli diye düşünüyorum level 3 bir hesap zaten trollemek için girmiş herkese vurup duruyor

#1 - 23.07.2022 16:26
Sonraki konuşmaları veya kavga anını neden ekran görüntüsü olarak paylaşmıyorsun? önceki kavgamızı neden paylaşmıyorsun? Kişi ile kavga ettik bende yara aldım. Kişi sanki 3 levelim diye ona afk iken dalmışım gibi bir izlenim vermekte.

#2 - 23.07.2022 16:28
Bende ic kavgalarımın kim vurdu diye ekran görüntüsü alıp özellikle düşük levelleri oyuncuların dm/troll şikayet başvurusu yapayım. Ic sorunlarını ic çöz algı yaratmaya çalışma.

#3 - 23.07.2022 18:08
İc'de bir kavgamız bir konuşmamız dönmedi direkt olarak dm attın yaralıya yumrukla düşürdün attığım ss 'tede bir konuşma bir diyalog yok selam moruk yazmışsın dövmüşsün eğer icde bir olay döndüğünü söylüyorsan ss'le chatlogla desteklemeni istiyorum,
yaptığın savunman tamamen yalandan oluşuyor böyle birşey olmadığı için atamazsın ama kanıtlarını atmanı bekliyorum atmazsan sonuçlanması için yetkiliyi bekleyelim teşekkürler.
« Son Düzenleme: 23.07.2022 18:11 VagRainn »

#4 - 23.07.2022 19:50
İdda senin iddanı kanıtlaman gerek ben her rolümü ss almıyorum doğal olarak Idlewood da camını silek istediğimde küfür edip hakaret ettin bende görünce role girdim

#5 - 23.07.2022 20:27
İdda senin iddanı kanıtlaman gerek ben her rolümü ss almıyorum doğal olarak Idlewood da camını silek istediğimde küfür edip hakaret ettin bende görünce role girdim
Ben yeterince kanıt sunduğumu düşünüyorum Deathmatching yaptın seninle daha önce öyle cam silme rolü falan yapmadık yapsak bile ssdede görüldüğü üzere sadece selam moruk yazıp emotesiz yarali düşürmüşsün ayrıca o dediğin şey olsa bile brawl rolü sebebi değil ki ortada dönen bir rol yok şikayet admin insiyatifine göre sonuçlanabilir daha fazla ileti atmayacağım.

#6 - 24.07.2022 13:52
Bazı suçlamalarda bulunuyorsanız onları kanıtlayacağınız görüntüleri sunmanız gerekli, hiçbir görüntü sunulmamış. Bu bağlamda ceza verilecek