Konu: [23.07.2022] Sergio Kyle, Oliver Kyle  (Okunma sayısı 75 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2022 14:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Oliver Kyle, Sergio Kyle

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ben

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: screenshot

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sunucu reklamı, ortak nezaket, rk, YETERSIZ ROL BİLGİSİ VE SUNUCU PLATFORMUNA AYAK UYDURAMAMAK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kırk yılın başında oyuna giriyorum, bu iki kişi gelip durup dururken bana sopayla salıdırıyor. Idlewood Mafia Brims birliğinde yönetici kadrosundayım, rolde de karakterimin sözü fazlasıyla geçiyor. Ben AFK kalıp arka plandaki işlerimi hallederken bu iki kişi bana saldırıyor, ben de aniden oyuna dönüp crash yiyorum. Tekrar girdiğimde de saldırmaya devam ediyorlar, saldırılarına karşılık verip her ikisini de düşürdüğüm zaman /b kanalından bölüyorlar. Bir şey bile yazmıyorum, daha sonrasında da bana sorunlu musun tarzında şeyler diyorlar ki sorunlu olan kim görüyoruz. Yaptıkları role bakarsak arkadaşlar fazlasıyla yetersiz, bu platformda da barınmamaları gerekiyor; hangi sunucudan geldikleri, hangi platformdan geldikleri de /çok açık/ olduğu için, daha fazla yazma gereği duymuyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

düşürüyorum
Spoiler: GösterGizle

ortak nezaket kuralları, yazdığı belli zaten

burada da sunucuya ne kadar yetersiz olduğunu kanıtlıyor, chatlog

sunucu adı veriyorlar, ek olaraktan onaylı hood'un tam da içerisinde bana saldırdıkları için ve R16 bir karakter yönettiğim için CK rolü yapıyorum

burada onları /b kanalından bir kez uyarıyorum ancak @Lia beni de OOC hapise yolluyor  ::)

jail

Ek açıklamalar(varsa): İki tane trolling arkadaş yüzünden ben de OOC hapis yaptırımı alıyorum ve sicilim kirleniyor. İşimi gücümü hallettikten sonra sunucuya girdim, on dakika sonra da jail  ??? akıl kârı değil. Hızlı sonuçlansın, sicilimin silinmesini ve OOC hapisten çıkarılmamı istiyorum.

« Son Düzenleme: 23.07.2022 14:07 QuaLong »

#1 - 23.07.2022 14:06

#2 - 23.07.2022 14:07
Gerekli cezayı oyun içerisinden aldılar.

İtiraz için ticket oluşturmalısınız.