Öncelikle Birliğinin forum tanıtımı yok, yani on beş günlük bir savunma söz konusu değil. Ayrıca tanıtımı olsa bile ilk silahı çekerek siz fear rp ihlali yaptınız yinede savunmamızı yapacağız.
Haraç veremiyeceğini mi söyledin? keşke sadece veremiyeceğini söyleseydin. Doğru sizden para almaya geldim fakat sizi o rolde tehdit falan etmedim. düzgünce aramıca giderken arkadaşlar durduk yere bana silah çektiler bende arkaya doğru kaçtım ve arkadaki adamlarını ezerek bölgeden uzaklaştım buda silah çektiklerinin kanıtı. ateş ettiklerinin ss'sini bulamadım fakat ateşte açıldı aracıma. Oyuncuların illegal yasağı varsa neden böyle bir rol yapıp aracıma ateş ediliyor?

Bunu geçtim oyuncu yeni birlik olmasını hiç umursamadan önüne geleni tehdit ediyor kanıtı buyrun;

Bu ss'de ise içeri yeni gelmişim önden ekibim gelmiş oyuncu selam yazıyor bana bende direk konuya giriyorum, dediği şeye bakın?
Yeni açılan bir birliğin bunu yapması ne kadar tutarlı bir davranış? (yolda giderken chati alabildim o olay anında ss alamadım.)