Konu: Peter Deglant-Andrew Deglant// Emotesiz İşlem, Hatalı /do Kullanımı  (Okunma sayısı 139 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2022 17:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Peter Deglant @32Aamirkhan32//Andrew_Deglant @areNNN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leopoldo Romano-Giovanni Enzo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/07/2022, 01:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.
- Herhangi bir rol yapmadan bir mülkün, eşyanın sistemsel satışını yapmak
- Rol yapmadan karakterleri gasp etmeye çalışmak
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)
- Hastanede doktor varken koşarak /tedaviol yazıp çıkmak
- Restoran/bar/cafe, yemek tezgahı vb. yerlerde stoktaki ürünleri rolsüz satın almak veya satmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar, şahısların evinde şahısları düşürdük. Peter Deglant adlı karakter sistemsel olarak /silahbirak komudunu kullanarak silahını evine bıraktı, IC bir şekilde hiç bir rol yapmadı. Andrew Deglant adlı arkadaş ise hatalı /do emotesi kullandı, aynı şekilde rol sonuna doğru Peter Deglant adlı karakter hatalı /do emotesi kullandı. Kanıtları aşağıya bırakıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
(Emotesiz işlem, otomotik emote veriyor sistem)

(Hatalı /do Emotesi, Peter Deglant)

(Hatalı /do Emotesi, Andrew Deglant)

Ek açıklamalar(varsa): Andrew Deglant adlı arkadaş NJ atmış, karakterini bulamadım. Belirtmek isterim.

« Son Düzenleme: 21.07.2022 17:58 JameikaGold »

#1 - 21.07.2022 17:59
Orada ki Noob dm'i siz rol bittikten ve gittikten sonra adamınız oyuna girdi ve bize emotesiz vurmaya başladı. Hatalı bir /do Komutu yok.

#2 - 21.07.2022 18:01
Bunu /do'dan belirtmene gerek yok dostum, kanıtlarını toplayarak şikayetini rol sonu açabilirdin.

#3 - 21.07.2022 18:21
Belirtme insiyatifi kendisine bağlı siz karışamazsınız, hatalı do göremiyorum.

#4 - 21.07.2022 19:40
Yöneticiler doğru kararı verecektir. Boşa sayfa doldurmaya gerek yok.  :)

#5 - 22.07.2022 14:06
@areNNN 12 saat içerisinde savunmanızı ekleyin.

#6 - 22.07.2022 14:19
Bunu /do'dan belirtmene gerek yok dostum, kanıtlarını toplayarak şikayetini rol sonu açabilirdin.

Siz gittikten sonra şahıs noob dm atıyordu ve bizi bayıltmaması için, bilgi verdim yaptığı yanlış. Sizlik bir durum yok, bunu size karşı söylemedim. Söylediğim kişi şikayeti açar, siz değil. Size söylenmedi.

#7 - 22.07.2022 14:26
 30bin haraç istediler, bende rolün yanlış olduğunu belirttim en fazla 25 bin haraç kesilebilir.

#8 - 22.07.2022 14:28
Ayrıca siz gittikten sonra orada yanınız da bulunan şahısın düşük leveli olduğunu görüp, /do dan uyardım. Şikayet açmak istesem açardım, benim yaptığım şahısı uyarmaktı yani burada üstünüze alınacağınız bir şey yok, size söylenmedi.

#9 - 22.07.2022 14:31
İncelendi.

/do komutu üzerinden bilgilendirme yapmak hatalı bir kullanım oluyor, bu konuyu bir köşeye not alıyorum. Bunu tekrarlamayın, ilk ve son uyarınızı buradan almış oldunuz. @areNNN @32Aamirkhan32

Herhangi bir rol yapmadan, yaralı/baygın durumdayken silahınızı sistemsel olarak eve koymanız tamamı ile NonRP bu kapsamda Andrew Deglant karakterine ceza verilecek.

Şikayet kapatıdı.