Konu: Ruskalov Deglant- Richard Wondell- DM  (Okunma sayısı 55 defa)

#0 - 20.07.2022 13:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Loyalty Ruskalov Deglant- Maske_17370

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Neville Goodwin- @Vasilyev

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, iyi forumlar. Öncelikle Davis cruz karaterinden haber alıyorum, Raymond sana sıkacaklar diye( parantez içinde belirtmek isterim ki beni ic olarak tanımıyorlar)ardından Davis'e ateş açılıyor.( Dm başlangıcı) Sonra Davis karakteri düşmüyor ve RK olmuyor, ardından Davis ateş açıyor. Ardından bende mekana gidiyorum ve bana da ateş açılıyor. Neville'nin ise olayla bir alakası yokken ona da ateş açılıyor. Ayrıca Rusklov karateri sivil bir karakter, bu da il-legal rol kurallarını çiğnemekte. İyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://www.hizliresim.com/mr9xp4v
https://www.hizliresim.com/92l03fn

Ek açıklamalar(varsa): Görüldüğü üzere fotoğrafı kırpmadan attım, cezam varsa çekerim ama arakdaşların bunu yapması, insanların rol zevkini bitiriyor. Cezasını alsınlar.

#1 - 20.07.2022 13:46
Yanlışlıkla iki tane açmışım biri pasif, biri aktif

#2 - 21.07.2022 11:13
Diğer şikayetten devam edecek. K&A.