Konu: Emote ihlali.  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.07.2022 00:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_39574 (Forum adını bilmiyorum.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ben

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.07.2022 - 23:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Emote ihlali.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna yeni girdim, crash yedim ve düşmüştüm. Savaş durumu olduğu doğru fakat arkadaş ilk ateşi açtı, emote'da vermedi. Emote verdiği benim chatime düşmedi, eliyle koymuş gibi de beni buldu. Nereden bulduğunu da açıklarsa sevinirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Arkadaşımız önce vuruyor sonrasında emote veriyor;
Spoiler: GösterGizle

Arkadaşın beni vurup RK'ya düşürdüğünün kanıtı;
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): CBUG'da yaptı fakat videoda değildim oyuna yeni girdiğim için. Bir de arkadaştan rica ediyorum, beni nereden gördü? Dağda tek başımaydım, TP  (şüpheli) olabilir, onun için de kanıt atarsa sevinirim. Arkadaşımızdan rica ediyorum, seviyeli bir tartışma olmasını diliyorum. Şimdiden teşekkürler.  :sampanya:

#1 - 16.07.2022 16:06
@wend en kısa süre içerisinde savunma yapın.

#2 - 17.07.2022 13:59
Selamlar, orada normalde ctrl c de emotem kayıtlıydı, ama prt sc ile ekran görüntüsü ss i aldığım için kopyaladığım emote gitmiş.  Yönetim insiyatifine bırakıyorum. Dediğim gibi. Zaten emote atamadığımı farkedince emotemi veriyorum sonradan olsada.

#3 - 17.07.2022 18:06
Sonuçlanabilir, ceza almasını istiyorum.

#4 - 17.07.2022 19:03
Sinirini bu kadar bozan şey ne? Zaten rolde vurulduktan sonra direkt olarak pm den flame'e başvuruyorsun. God'a dair bir şüphen varsa. Ona da şikayet oluştur. Dediğim gibi ss alma tuşuna basınca prt sc. Tuşuna. kopyalanan emote gidiyor

#5 - 17.07.2022 22:26

:vice:

#6 - 19.07.2022 10:18
Karakter ceza alacak.