Konu: [15.07.2022 - Margarita Atkinson] Aktif Rolde AFK  (Okunma sayısı 59 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.07.2022 02:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Margarita Atkinson @mayonez¿

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ryan_Phelps @Rousseau

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.07.2022 - 01.16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde AFK taklidi yapmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanıtlar kısmında gördüğünüz üzere mülk içerisine baskın atıldığı sırada ayakta ve yan şekilde duran karakter sonrasında oturuyor gözüküyor. Kendisi ile rol yapmaya çalıştığım esnada hiçbir cevap alamıyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kendisinin Deagle silahına el koyduk.

#1 - 15.07.2022 03:31
Öncelikle selam, belirttiğin vakit boyunca video edit ile uğraşıyordum. Arkadaşlar tarafından alı koyuldum, başımda kimse olmadığı için AFK konumdaydım. Bildiğin üzere animasyon bugu denilen bir olay var, bir süre sonra animasyonlar yenileniyor. İlk interior girişinde animasyonlar yüklenmez. 01.08'de animasyonum bulunmuyor, sonrasında ise interior çık gir yaptığında animasyona giriyorum sanırsam. Loglarıma bakılabilir, elimdeki silah Desart Eagle, yani yüksek fiyatlı bir silah. Bu silahı almak için on gün uyumadan para kasan kişileri tanıyorum. Animasyon bugundan ibaret, benim ise mağdur taraftayım. Silahıma el koyuldu.

Oyuna girip "/sit 7" yazacak kadar salak değilim, böyle bir şekilde her hangi bir rol dahilinde olmadan silahımı aldığını itiraf etmen güzel. Dediği gibi AFK ile bir rol döndürüyor, her hangi bir silahımı kurtarma fırsatı sağlamıyor ve Win odaklı yaklaşıyor. 

İade talebi olarak zaten silah için oluşturdum, bu şikayeti de ön göstereceğim. Daha fazla ileti gelmeyecek. :nays: :vays:

« Son Düzenleme: 15.07.2022 03:33 mayonez¿ »

#2 - 15.07.2022 10:48
Savunma yeterli görüldü, ceza verilmeyecek. Ki silahına el konulmuş.