Konu: William Wally ve Maske_30280  (Okunma sayısı 72 defa)

#0 - 14.07.2022 22:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William Wally @AkaLeo ve Maske_30280

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntülerindeki isimler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde belli

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing (şüphe)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: William Wally isimli arkadaş yaralı düşüyor sonra bir anda oraya Siyah Sultan gelip arkadaşlarımıza ateş açıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayete isimler harici başka birisi yazı yazmazsa sevinirim hoş olur.

#1 - 14.07.2022 23:27
Savaş bölgesinde çatışma oluyor ve aktif olan arkadaşlar o sırada orada turluyor video kayıtı aldığımı hatırlıyorum eğer duruyor ise atarım dostum her hangi bir Mixlik konu yok.

#2 - 15.07.2022 12:55
Savaş bölgesinde çatışma oluyor ve aktif olan arkadaşlar o sırada orada turluyor video kayıtı aldığımı hatırlıyorum eğer duruyor ise atarım dostum her hangi bir Mixlik konu yok.

Zaten şüphe olarak belirttim kanka orada fakat zaten farkediyorsan siyah Sultan dbde geliyor oraya eğer bir yere AK47 ile dbde geliyorsan birini vurmak için geliyorsundur.

#3 - 15.07.2022 13:14
Eve geçince gerekli kanıtları atarım dostum umarım video kayıdı almışdır ayrıca üslubun için teşekkür ederim.  :)

#4 - 17.07.2022 18:13
Aktif çatışma ortamı var ve vur-kaç olayı olmuyor, bölgede bir süre bulunuyorsunuz. Bölge bulunan bir başkası haber vermiş olabilir, bölgeden geçerken silah seslerini duymuş olabilir. Bu bağlamda şikayeti kapatıyoruz.