Konu: [12.07.2022] William Wally  (Okunma sayısı 128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.07.2022 14:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William Wally sanırsam NC atmış forumunu bilmiyorum

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  O an evde bulunan arkadaşlar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran Görüntülerinde belli

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Refuse RP + /q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş interiora giriş yapıp yaralıya düşüyor, kaldırıp sürüklüyorum kendisini gelmiyor. Sonra yok oluyor (sanırsam /bugkurtar atıp çıktı kontrol sağlanırsa sevinirim) soruncada Grovedayım falan diyor bildiğim kadarıyla CJ bugu yaralı düşünce oluyor bu arkadaş yaralıdan kalkınca diyor. Sonrasında rapor atıyorum madem buga düştü admin rapora bakıp çeksin diye rapora bakan Aureus arkadaşın oyundan çıktığını söylüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Arkadaşı önüme atmışım rolsel olarak

Herhalde RK yapacaktı can doldurmak istedi. Sonra yok oluyor zaten gidiyor.

Arkadaşla gerçekleşen PM konuşmam.

Sonrasındada ya /q atmış ya NC atmış savaşa devam etmiş.

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılması hoş olur.

#1 - 14.07.2022 02:32
@AkaLeo savunma yapın en kısa süre içerisinde.

#2 - 14.07.2022 18:36
Merhabalar burada bug'a ışınlanıyor @KopernikPizzası  Malik_Stokes karakteri gelip beni kaçırıyor, ve buna @Cross Karakteri ile birlikde şahitlik yapıyor, sana PM den bunu belirtiyorum ama malesefki tam olarak anlamıyorsun anlaşılan ayrıca Evin içnide tekrar vurulduğum için Grove Işınlanıyorum böyle bir bug mevcut bilindiği üzere, gerekmedikce başka bir savunma yapmayacağım.

#3 - 14.07.2022 21:01
Merhabalar burada bug'a ışınlanıyor @KopernikPizzası  Malik_Stokes karakteri gelip beni kaçırıyor, ve buna @Cross Karakteri ile birlikde şahitlik yapıyor, sana PM den bunu belirtiyorum ama malesefki tam olarak anlamıyorsun anlaşılan ayrıca Evin içnide tekrar vurulduğum için Grove Işınlanıyorum böyle bir bug mevcut bilindiği üzere, gerekmedikce başka bir savunma yapmayacağım.

Aşağıda söylediklerim sadece tahminden ibaret bunu belirterek konuşayım.

Bence sen zaten bana "canımı doldurucam izninizle" diyerek RK yapmaya meyilli olduğunu gösterdin. Ben seni zaten sürükleyerek bir yere getirmiştim.
Seni bıraktığım ekran görüntüsünde kim neden vursun arkadaşım? Bence sen orada /bugkurtar'dan ilk seçeneği seçtin sonrasında Y basıp kaçacakken içerden birisi senin içeri girdiğini sanıp ateş açtı, öyle düştün ve Grove'a geldin. Grove'a gelmen rolü yapmaman için bir sebep değildi Malik isimli arkadaşından seni tekrar oraya bırakmasını ve role devam edeceğini söyleyebilirdin. Bu benim tahminim bu diyeceklerimin birinci kısmı. İkinci kısma geçecek olursam tamam Grove'a düştün iyi hoş Malik isimli arkadaş seni nasıl orada buluyor? Burasını anlayamadım nedense. Ekran görüntüsüne bakarsak ne bir haberleşme mesajı var ne başka bir şey. Lütfen bana Malik isimli arkadaşın oturupta CJ buguna düşenlere yardım edeyim diye orada beklediğini söyleme, bence buradada OOC bir yoldan Malik ile iletişime geçtiniz ve seni aldı. İşlem yapacak yetkilinin bunada dikkat etmesini istiyorum. Belirttiğim gibi söylediklerim tahmindi herhangi bir şekilde alınmaca/gücenmece olmazsa sevinirim. Savunma yaptığın için teşekkürler, sonuçlanabilir.

#4 - 14.07.2022 21:23
Tekrardan merhaba kanka her şey kapalıyken bile 150 Ping alıyorum discord açtığımda ise direk oyundan atılıyorum her hangi bir şekilde yapamam yani dostum ayrıca bugkurtar atmış olsaydım çhete düşerdi yinede istersen loglara bakılabilir dostum sorun yok arkadaşların RK yaptığımı düşünüp bana sıktığını düşünüyorum ayrıca, yine savunma yaparım gerekirse iyi forumlar kankalar.

#5 - 15.07.2022 11:20
Merhabalar, buga girdiyseniz /rapor atıp kendinizi oraya çektirebilirdiniz. Aureus isimli yetkilinin söylediğine göre q atmışsınız. Karakter ceza alacak.