Konu: REPLİKA | SMOOTHCAM & BUG KULLANIMI ŞÜPHESİ  (Okunma sayısı 291 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2022 14:43
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christian Majeed - @Replika
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Kasparov hoodunda olan interiorda videoyu çeken arkadaşımız baya bir geziniyor. İçeride Replika görünmüyor, görünmediği videoda var.
Madem karakteri gördü, içeride ise neden içeride sıkmadı?
Arkadaşımız dışarıya çıkıyor, biraz ilerliyor ki arkasında bir anda beliriyor ve sıkmaya başlıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Kimsenin olmadığı yerden çıkıyor, bir anda beliriyor. O saatlerin logları kontrol edilirse de güzel olur. İçerideyse bile bugkurtar ile çıkmış olabilir.
23:21 / 23:22 arası loglarına bakılabilir.

Ek açıklamalar(varsa):Video atmayacak biliyoruz, o yüzden logları kontrol edilebilir. Varsa /bugkurtar ihlalinden saatlere bakılarak ceza alabilir.

#1 - 14.07.2022 14:46
Siz ne yaşıyorsunuz kardeşim?

#2 - 14.07.2022 14:50
Ne bu kuyruk açınız? İsim karalama mı? Adminlerin kafasını karıştırmak mı? Toxiclemeye çalışmak mı? Kasparov evinden Way-Out'a giriş var. Ayriyetten yandaki odalarda da olabilirim. Orada bir yerden çıkmışım interiordan brom, saçma saçma şikayet açmayın artık. Nereden çıktığımı hatırlamıyorum, ama bugkurtar falan atmadım. Kontrol edebilirsiniz.

Kendi hoodumdaki evden çıktım diye şikayet yiyorum :DDD
« Son Düzenleme: 14.07.2022 14:52 Replika »

#3 - 14.07.2022 14:56
Alıntı
Ne bu kuyruk açınız? İsim karalama mı?
Şikayet şüpheyle açıldı, başlıkta da görünüyor. Sadece kontrol, ama orada evde olsaydın bence bu arkadaşı gördüğün gibi vururdun. Smoothcam ile çatıdan inmiş gibi bir görüntü var.
Adını sen kendin yeterince karanlığa batırmışsın, biz şikayet açsak ne açmasak ne? Sunucuda bulunan herkes senin adını duyunca gülüp geçiyor.
5 defa yasaklandın, daha neyi karalayacağız? :garip:

#4 - 14.07.2022 15:00
Alıntı
Adını sen kendin yeterince karanlığa batırmışsın,

Bu nasıl bir cümle dost? Neden bu kadar kin besliyorsunuz? Bu kadar kafaya takmayın, oyun oynadığınızı unutmayın.

Alıntı
herkes senin adını duyunca gülüp geçiyor.
2021 de dostlarının birliklerindeki savaşlara ben gelip kurtarıyordum ama haberin olsun. replikayı savaşlarında birliklerine çekince 20 yerden ss paylaşıyorlardı :D

#5 - 14.07.2022 15:10
Alıntı
Bu nasıl bir cümle dost? Neden bu kadar kin besliyorsunuz? Bu kadar kafaya takmayın, oyun oynadığınızı unutmayın.
Oyun oynadığımızın farkındayım. Biz oyunu kurallarına göre oynuyoruz, senin aksine.

Alıntı
2021 de dostlarının birliklerindeki savaşlara ben gelip kurtarıyordum ama haberin olsun. replikayı savaşlarında birliklerine çekince 20 yerden ss paylaşıyorlardı :D
Neden bahsettiğini dahi bilmiyorum, bahsettiğin kişilerle bu muhabbetleri yapabilirsin. Seni tanımak istediğimi falan sanmıyorum. Yeterli bulunmazsa yetkili şikayeti kapatır zaten.

#6 - 14.07.2022 23:27
Merhaba, şikayet içerisinde herhangi bir ihlal bulunmuyor.