Konu: Timur Sarkisyan | TP + bağlantı koparmak  (Okunma sayısı 388 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2022 12:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur Sarkisyan - @BatuhanC the Emperor
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Daha önce aynı şikayeti replikaya açmıştım. Yine tam vurulacakken ortadan kaybolan bir oyuncu. Buradan yok olduktan 5 dakika sonrasında da oyundan çıkış sağlıyor.
Önce TP sonra /sq....

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
-VİDEO :

-Burada yaklaşık 10 oyuncunun arasından arabasıyla yok oluyor. Hiç bir şekilde açıklaması yok.
(kimsenin chatine bağlantısı koptuğuna dair bir şey düşmüyor. Bildiğin arabayla birlikte başka yere ışınlanıyor.)

-David Rahmani orada düşüyor, o kalıyor fakat Timur Sarkisyan karakteri bir anda yok oluyor.

-Geçmişte aynı şeyi yasaklanan arkadaşı yaptı.(Cezalandırıldı)

-Görüldüğü üzere, 4 dakika sonrasında oyunda yok. Önce bir yere ışınlanıyor, ardından oyundan çıkış sağlıyor. (İD geçerli kanıt değildir muhabbeti yapılmazsa iyi olur. Yaparsa da oyuncunun log kayıtlarına bakılabilir.)

-Burada chati admin isterse atarım, alakası olan bir durumu yok sadece İD görünsün diye bıraktım. Arkadaşımla özel konuşmalarımız var.

Ek açıklamalar(varsa):Kendisi de sürekli videolu oynayan birisi. Videolu savunma bekliyoruz. Oradan RK olmadan kaçmasının hiç bir açıklaması yok.
Gece oyuna tekrar girip DM'lere katılıyor. (elime geçince saatleriyle bırakacağım.)
« Son Düzenleme: 14.07.2022 12:29 meriawam »

#1 - 14.07.2022 14:14
Merhaba, orada biz de araba patlamış olarak gözüktü, bu yüzden yerin içinde gözüküyordum. Daha sonra ise oyundan düştüm ve tekrardan giriş sağladım.

#2 - 14.07.2022 14:18
Chat yaparak savunma yapmanızdan sıkıldık. İhlal yaparak düşürdüğünüz R20 karakter Cesar Enrique  ( @Cross ) bile sizin gibi düşmeyi eziklik zannetmediği için ihlalli rolünüzü bile sürdürdü.
İki gün boyunca 50 defa paylaştınız, halbu ki orada bile kaçırma hakkınız yoktu. Çünkü Cesar karakteri zaten RK'lı ve AFK idi. Sürekli roleplaye uyup şikayet açmayı tercih etti.
Her vurulduğunuzda artık kuş gibi oradan oraya uçmanız sıkmaya başladı. Oyuna tekrar giriş sağlaman için gereken süren doldu, giriş sağladığın saati bizimle paylaşır mısın?
Alıntı
Merhaba, orada biz de araba patlamış olarak gözüktü, bu yüzden yerin içinde gözüküyordum.
Varsa videonu da bekliyoruz. Sürekli videolar alan bir oyuncusun.
« Son Düzenleme: 14.07.2022 14:24 meriawam »

#3 - 14.07.2022 14:23
Üslubuna dikkat et meriawam, eziklik konusunda youtube kanallarımızı ziyaret edebilirsiniz. Forumda algı oluşturmaktan başka hiçbir şey yapmıyorsunuz, yok kaçırma hakkınız yoktu, yok ihlaliniz var, siz sütten çıkmış ak kaşık mısınız? Savunmamı istediğim gibi yaparım, teleport hilesi falan kullandığım yok. Platformda daha önce sizin gibi bu tarz şeylere bulaşmadım, saçma şikayetler oluşturup isim karalama kampanyası oluşturmayın.

Oyundan düştüğümün ekran görüntüsünü yukarıya bıraktım.

#4 - 14.07.2022 14:33
Tekrar girdiğinin kanıtını da at. Orada seni baya bekledik, hiç bir şekilde giriş sağlamadın. /sq'dan ceza alman lazım zaten, bağlantını koparıyorsun.
Oyundan falan düşmedin, geri dönüş de yapmadın çünkü vurulacaktın. Tekrardan girdiğinde saat geceyi gösteriyordu.
Alıntı
Platformda daha önce sizin gibi bu tarz şeylere bulaşmadım, saçma şikayetler oluşturup isim karalama kampanyası oluşturmayın.
Biz mi? Yönetim ekibinde hileden ban yemeyen 2/3 kişi kaldı. Daha ne anlatıyorsun? R19'unuz 5 defa hileden banlanmış, buna göz yumuyorsun.
Yanında bulunan herkes su içer gibi hile kullanıyor. Bu da senin işine geldiği için umrunda değil.
« Son Düzenleme: 14.07.2022 14:36 meriawam »

#5 - 14.07.2022 14:38
Ne anlatıyorsun ya? Üç beş yıl sonra dönüp şu yazdıklarına baktığında kendinden utanacaksın, git bir su falan iç kendine gel meriawam.

#6 - 14.07.2022 14:42
Alıntı
Alıntı
Daha sonra ise oyundan düştüm ve tekrardan giriş sağladım.
Boş ileti atmaya devam edicek misin?  Yazdığın şeyin kanıtını bekliyoruz.

#7 - 14.07.2022 14:44
Tamam, en dolu sensin.

#8 - 14.07.2022 23:24
Merhaba, sadece hile şikayeti üzerinden değerlendirme yapıldı.

TP için yeterli kanıt bulunmuyor. Oyun içerisinde bağlantı koparma iddiası için oyuncu şikayeti oluşturmalısınız.

Ek olarak yorumlar için uyarı puanı verildi.