Konu: Maske_22349 - @edvin Mardoun_Tavitian - @Sm4n Solomon_Mamardashvili  (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2022 17:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_22349 - @edvin  Mardoun_Tavitian - @Sm4n  Solomon_Mamardashvili

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Laura_Tedrick @l3urak

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba. Jailden çıkmak için afk saldım, jailin bitip bitmediğini kontrol etmek için oyuna girdiğimde, bu manzara ile karşılaştım. Arkadaşlar hem afk iken vurmuşlar, hem de orası güvenli bir bölge.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 14.07.2022 17:42
Maskeli benim, güvenli bölgelerde mapin altında güvenli bölge yazıyor burada yazmadığı için vurdum

#2 - 14.07.2022 19:39
bende pc başına geçtiğimde jailden çıktığımda aynı manzarayla karşılaştım alakam yok
 adalet mülkün temelidir knk   :v:

#3 - 14.07.2022 21:40
Merhabalar, hayatımda bu kadar boş saçma bir şikayet görmedim. Gördüğünüz üzere jail çıkışında arkadaşı görüyoruz. Yanımda Laura isimli polis de var. Arkadaşın karakterinin yanında da jailden çıkmış afk bir şekilde bekliyen @edvin in karakteri var. Şahidim olarak o polis arkadaşı etiketleyeceğim. Senin karakterinin vurulup vurulmadığını anlamak için b’den soru soruyor. Bende Laura karakterini yöneten arkadaşa arkadaş afk galiba diyorum. Başka diyeceğim bir şey yok. @l3urak adlı arkadaş beni onaylaycaktır. Senin yanında @edvin deafk bir şekilde jail bekletiyordu
« Son Düzenleme: 14.07.2022 21:45 Sm4n »

#4 - 14.07.2022 22:13
Arkadaşların Maske_22349 ile birlikte beni düşürdüğünü düşünüyordum. Yanlış anlaşılma olabilir, maskeli kişiden şikayetçiyim. Emote vermiş ve beni orada düşürmüş.

#5 - 14.07.2022 23:27
Spoiler: GösterGizle
Arkadaşların Maske_22349 ile birlikte beni düşürdüğünü düşünüyordum. Yanlış anlaşılma olabilir, maskeli kişiden şikayetçiyim. Emote vermiş ve beni orada düşürmüş.

Tamam o zaman, şikayeti o arkadaşa doğru çevirebilirsin. Adımın uzun zaman sonra oyuncu şikayetlerinde görmek biraz sinir etti. Kuralına göre oynayan birisiyim.

#6 - 15.07.2022 11:13
Merhabalar, orası güvenli bölge sayılmaz. Savaş döneminde nerede afk attığınıza dikkat etmelisiniz. Ceza verilmeyecek.