Konu: [10-07-2022] Zlatko_Klanic Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 201 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.07.2022 02:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Hammarskjold Zlatko_Klanic

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Şahide gerek yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.07.2022 02.10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntüsünde gözüküyor, sırf benim görmem adına hakaret içerikli bir PM atıyor, bu chate düşüyor ve insanlar bunu görüyor OOC kimliğime edilmiş bir hakareti. İki kişinin arasından çıkıyor mevzu yani anlayacağınız zarar gören benim OOC kimliğim oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 10.07.2022 03:14
Yazım hatası yapmışım senin görmen için neden böyle bir şey yapayım sana enayi desem direkt sana PM atar enayi misin oğlum sen derim. Seninle OOC hiç bir sorunum yok. Ek olarak sana dediğimi nereden çıkartıyorsun? PM'de isim yok bir şey yok. @aquila the ripper ile sohbet ediyorduk. @Elunica 'a diyorum onu.

Ruskalov'a seni dövdürttüğüm için içerleyip neden şikayet açmak için yer arıyorsun?

#2 - 10.07.2022 03:14
Yazım hatası yapmışım senin görmen için neden böyle bir şey yapayım sana enayi desem direkt sana PM atar enayi misin oğlum sen derim. Ek olarak sana dediğimi nereden çıkartıyorsun? PM'de isim yok bir şey yok. @aquila the ripper ile sohbet ediyorduk. @Elunica 'a diyorum onu.

Adam kandırmaya gerek yok, orada ya bana ya Cesar'a diyorsun onu, ayırt etme gücüne sahip makul bir insan bundan bunu anlar.

Merak etme biz bilgisayarı eğlenmek için açıyoruz, hırs yapıp insanların tadını kaçırmak için değil, oyun olduğunun farkındayız her şeyin, bugün Ruskalov döver, yarın biz döveriz, OOC olarak hiçbir şeyden gocunmayız. Ama ihlal varsa da, tadımız kaçarsa da şikayet açarız, geçen sefer de oldu sanırsam RETARD RP'den jail yemiştin. Böyle yani bu işler; bizim de OOC sorunumuz yok olay OOC'ye taşınmadığı sürece, yoksa karakterin rolünü iyi yapıyorsun, hissini veriyorsun, beğeniyorum, hakkını veriyorsun fakat OOC hakaret tat kaçırıyor dostum yoksa sağ ol var ol yani.
« Son Düzenleme: 10.07.2022 03:16 lencarst »

#3 - 10.07.2022 03:16
Hammarskjöld ile aramızda bir muhabbet dönüyor bununla ilgili aquilaya pm atmış ve yazım hatası yaptığı için direk chate düşmüş. Senin ile veya başkası ile alakalı bir durum yok neden üstüne alındığını anlamıyorum

#4 - 10.07.2022 03:22
Spoiler: GösterGizle
Yazım hatası yapmışım senin görmen için neden böyle bir şey yapayım sana enayi desem direkt sana PM atar enayi misin oğlum sen derim. Ek olarak sana dediğimi nereden çıkartıyorsun? PM'de isim yok bir şey yok. @aquila the ripper ile sohbet ediyorduk. @Elunica 'a diyorum onu.

Adam kandırmaya gerek yok, orada ya bana ya Cesar'a diyorsun onu, ayırt etme gücüne sahip makul bir insan bundan bunu anlar.

Merak etme biz bilgisayarı eğlenmek için açıyoruz, hırs yapıp insanların tadını kaçırmak için değil, oyun olduğunun farkındayız her şeyin, bugün Ruskalov döver, yarın biz döveriz, OOC olarak hiçbir şeyden gocunmayız. Ama ihlal varsa da, tadımız kaçarsa da şikayet açarız, geçen sefer de oldu sanırsam RETARD RP'den jail yemiştin. Böyle yani bu işler; bizim de OOC sorunumuz yok olay OOC'ye taşınmadığı sürece, yoksa karakterin rolünü iyi yapıyorsun, hissini veriyorsun, beğeniyorum, hakkını veriyorsun fakat OOC hakaret tat kaçırıyor dostum yoksa sağ ol var ol yani.

Beni bilen bilir, ben desem dedim derim. Ne olur herşeye şikayet açma artık Ronin yalvarırım ne olur :s

#5 - 10.07.2022 03:36
Selamlar, şahsi düşüncem olarak rolün saçmalığı nedeniyle Yiğit abi ile bende PM'leşiyordum sürekli hem IC kanala hem PM'den yazarken birşeyler planlıyordur kesin, düşünüyordur. Bunun için sürekli, "T" basıp yazıp, karar hoşuna gitmeyince CTRL+A yapıp yazıyı silip sonra da entera bastığını sanıp tekrardan "T" tuşuna basmıştır, olabilir elbet. Bunun bir yazım hatası olduğunu düşünüyorum, bence saçma bir nedenden şikayet açılmış, gereksizdi.

Bence Yiğit abi Caine'nin veya orada ki kişilerin görmesini istemiş olsaydı "/" yerine "6-&-7-(-8" gibi tuşlarını kullanırdı diye düşünüyorum? Sonuç tâbi adminlerin insiyatifine kalmış..

#6 - 10.07.2022 09:46
Yazım hatası yapmışım senin görmen için neden böyle bir şey yapayım sana enayi desem direkt sana PM atar enayi misin oğlum sen derim. Seninle OOC hiç bir sorunum yok. Ek olarak sana dediğimi nereden çıkartıyorsun? PM'de isim yok bir şey yok. @aquila the ripper ile sohbet ediyorduk. @Elunica 'a diyorum onu.

Ruskalov'a seni dövdürttüğüm için içerleyip neden şikayet açmak için yer arıyorsun?

O sırada PMleşiyorduk, evet.

#7 - 14.07.2022 02:45
Selamlar, burada bir sorun gözükmüyor. Yazım hatası nedeniyle yazdığı şey açığa çıkmış ve özel bir mesaj gönderiyor. Burada direkt olarak size bir saygısızlık gözükmüyor, bu nedenle şikayeti kapatıyorum. Daha dikkatli olmalısınız.